Første stopp på Norges-ferie med kun innlosjering på "de historiske" var Visnes Hotel i Stryn første stopp. Vi hadde booket rom gjennom nettsiden og fikk da 10% NAF-rabatt og fikk da dobbeltrom med balkong for drøy e 1600 NOK inklusive frokost. Hotellet er familiedrevet og sjarmerende. Rommet vi bodde på (35) var i øverste etasje med dels skråtak og balkong med utsikt mot sjøen. Dessverre var været dårlig da vi var der, men dette hadde nok vært et perfekt sted å tatt en drink før middag. Rommet i seg selv var av god størrelse, da også badet med dusjkabinett. Rent og helt, men med patina som hører med på et slikt hotell. Middag spiste vi på tidspunkt etter eget ønske. De har en liten, men godt utvalgt meny hvor vi delte stekeplate som forrett og fjellørret til hovedrett. De har også et greit utvalg av vin på flaske og glass. Spekeplaten var fint satt sammen, men det var for mye mat for en forrett og vi var nesten mette da hovedretten kom. Overraskelsen var da også stor da fjellørreten var av stort kaliber og vi ble dugelig mette. En kan fint redusere på størrelsen av rettene. Etter middag tok vi et glass vin i baren, hvor flaska nok hadde vært åpen en god stund da vinen gav lite smak. Alle rommene på hotellets fremside vender ut mot hovedveien gjennom Stryn, noe som medfører en god del trafikkstøy - dog mindre trafikk på natten, så det gikk greit. Men for gjester som tåler mindre støy kan rom mot baksiden være bedre. Frokosten bestod av buffett, nok noe preget av Korona-tilpassinger, men med godt utvalg. Alt i alt et fint opphold vi ikke ville vært for uten.