Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Ørken midt i Skagen

Fantastisk opplevelse! Verdt turen og ta av deg skoene! 😊deilig sand mellom tærene, veldig... les mer

Anmeldt 26. juni 2020
Sara N
,
Oslo, Norge
via mobile enheter
Utrolig fascinerende

Veldig spesielt å gå i en ørken i Danmark. Tok av oss på beina og trasket rundt. Veldig naturskjønt.

Anmeldt 28. juli 2019
st_lee2015
,
Sandnes, Norge
via mobile enheter
Les alle 358 anmeldelsene
  
Anmeldelser (358)
Filtrer anmeldelser
358 resultater
Vurdering fra reisende
272
79
6
1
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
272
79
6
1
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 358 anmeldelser
Anmeldt 26. juni 2020 via mobile enheter

Fantastisk opplevelse! Verdt turen og ta av deg skoene! deilig sand mellom tærene, veldig fascinerende sted!

Dato for opplevelse: juni 2020
1  Takk, Sara N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2019 via mobile enheter

Veldig spesielt å gå i en ørken i Danmark. Tok av oss på beina og trasket rundt. Veldig naturskjønt.

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, st_lee2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2017 via mobile enheter

Det er deilig å vandre barføtt gjennom sanddynene. Får følelse av å være på Gran Canaria eller i Sahara.
Utsikten er fantastisk. Men en skal over mange topper før en kommer ut til havet.

Dato for opplevelse: juni 2017
Takk, TA276
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juni 2017

Det er en spesiell opplevelse å sette føttene ut i sanda og føle "ørkenen" under deg! Den flytter seg forholdsvis mye nord-østover hvert år.

Dato for opplevelse: juni 2017
Takk, 532steind
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. april 2017

Raaberg Mile er uvanlig og spennende. "Ørken"- landskap som man ikke finner andre steder i Skandinavia. Stedet er ukjent for mange og kunne trenge å bli mer omtalt.

Dato for opplevelse: april 2017
2  Takk, Helgeroa123
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser