“Ganske dyr, men god burger”
Anmeldelse av McKnudsens

McKnudsens
Vurdert som nr. 25 av 85 Restauranter i Skagen
Kjøkken: Amerikansk
Anmeldt 10. juli 2023 via mobile enheter

God og sterk burger.
Het hot devil eller noe sånt. God smak og masse jalapenjo, sterk opplevelse, men smakene passet godt sammen.
Relativt kostbart.

Dato for besøk: juli 2023
Takk, 270arner

Anmeldt 12. august 2019

Spesiell atmossfære. Barna likte innredingen. Mye og smakfull mat. Flott service. Hyggelig personale.

Dato for besøk: august 2019
Takk, KjartanI2
Anmeldt 15. juli 2019

Enkel middag med barn, helt OK. Betjeningen var hyggelig og imøtekommende. Pizzaen var veldig deep pan.

1  Takk, tors939
Anmeldt 14. juli 2019 via mobile enheter

Etter å ha løpt Skaw-dysten var vi to sultne familier, og vi havnet her. Det var ikke et dårlig valg. Alle fikk mat de likte godt og ble gode og mette.

1  Takk, hohygen
Anmeldt 10. juli 2019 via mobile enheter

Vi lette etter et barnevennlig sted i solen for vår familie på fem og endte på McKnudsens. Barna bestilt barnemeny og løp rett til lekeplassen på skolen ved siden av mens vi voksne koste oss og slappet av mens vi ventet på maten. Alle var veldig fornøyde med maten, kjempegode, saftige burgere og spesielt gode pommes frites. Ungene ville helst hatt en burger til, det skjer ikke så ofte. Kommer gjerne igjen😊

Takk, NorwayAnne

Reisende som så på McKnudsens, så også på

Har du vært i McKnudsens? Del dine erfaringer!