“Anbefales flere smørbrød”
Anmeldelse av Dit Smoerrebrod Skagen

Dit Smoerrebrod Skagen
Vurdert som nr. 9 av 87 Restauranter i Skagen
Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Det er anbefalt å bestille flere smørbrød, men om du er små spist og bare skal ha en lett lunsj holder det med ett smørbrød. Her får man Dansk grovbrød og kan velge mellom masse nydelig tilbehør. Typisk Danske smørbrød favoritter.

1  Takk, Reisejente85_

Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

En times venting for et par smørbrød...sur betjening og glemte mat til en av oss så tok ytterligere 30 minutter. Ikke en unnskyldning kun at vi skulle være fornøyde med at vi fikk den. "Nå er den her" var svaret. Synd de ødelegger et så flott sted :-(

Takk, Pia G
Anmeldt 27. mai 2020

Flott meny med utrolig mangfold av ulike smørbrød. Store porsjoner, og utrolig velsmakende. Dette stedet kan anbefales.

Dato for besøk: mars 2020
2  Takk, jippi j
Anmeldt 21. november 2019 via mobile enheter

Vi har inntatt mange lunsjer på denne lille koselige kafeen. Maten har hver gang smakt nydelig, og blitt servert av smilende servitører.
Kommer helt sikkert tilbake igjen.
Hilsen
Arne Aartun

Dato for besøk: november 2019
Takk, Culture310466
Anmeldt 16. november 2019

Anbefales på det varmeste! Nydelig mat, og hyggelig betjening. To smørrebrød, og du skal være sulten.

Dato for besøk: november 2019
Takk, Glomma

Reisende som så på Dit Smoerrebrod Skagen, så også på

Skagen, North Jutland

Har du vært i Dit Smoerrebrod Skagen? Del dine erfaringer!