“Deilig morgenmad, men dog litt dyrt”
Anmeldelse av Skagen Fiskerestaurant

Skagen Fiskerestaurant
Vurdert som nr. 5 av 86 Restauranter i Skagen
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 22. november 2018

Vi fikk veldig god morgenmad på vårt besøk i sommer. Men vi ble litt overrasket over at servitøren "misforstod" slik at alle fikk den store (og dyre) morgenmad..........

Takk, 144Bj_rn_A

Anmeldt 16. september 2018 via mobile enheter

Super restaurant. Nydelig mat. Høflig betjening. Rask service. Ikke billig, men helt greit. Kommer gjerne igjen. Gleder meg allerede

Dato for besøk: februar 2018
Takk, Expedition370252
Anmeldt 21. juli 2018

Deilig plass på brygga, god lunch og fin stemning. Masse folk. Rask og hyggelig betjening. Fiskekakene og rødsåpette smakte godt.

Takk, Jan Ove B
Anmeldt 12. juli 2018

Vi var noen venner som ville ha et godt måltid med fisk, derfor valgte vi denne restauranten. Vi spiste alle forskjellige retter, men alle var fornøyd med maten.Og drikke. Det vi var misfornøyd med var servicen. Godt ut i måltidet oppdaget en at i hennes vin var det fremmedelementer, og at glasset ikke var rent.(Se bilde) Vi prøvde forsiktig å gjøre oppmerksom på dette, men ble kontant avvist. Tjeneren mente vi selv var skyld i dette! Vi ba om å få et halvt glass vin i erstatning, men ble avvist igjen.Vi prøvde å fortelle ham at vi derfor aldri ville komme hit mer, men det var han likeglad med! Så derfor kommer vi aldri tilbake dit! En restaurant som mener gjestene tar feil, og som kun bryr seg om pengene styrer vi unna. Men lenger ut på brygga er det heldigvis flere restauranter med god service!

2  Takk, OleI21
Trinexxx, PR-chef på Skagen Fiskerestaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. juli 2018

Hej Ole
Tak for din anmeldelse. Vi kan kun beklage din oplevelse og det er bestemt ikke i orden. Selvfølgelig skulle du have haft et nyt glas vin, så vi vil bestemt orientere vores ansatte om at en behandling som denne ikke skal forekomme her hos os.
Vi har rigtig mange gæster igennem og vi er desværre ikke fejlfri, men at sige, at vi ikke vil vores gæster, det passer simpelthen ikke. Jeg kan godt høre, at vi nok ikke for besøg af jer igen, men håber at i finder jer tilrette på et af de mange andre skønne spisesteder Skagen tilbyder.
Mvh Trine

Anmeldt 7. juli 2018 via mobile enheter

Vel tilberedt, fersk flyndre. Raskt og hyggelig servert. Det ble mer enn en lunch. Morsomme lokaler med noen autentiske elementer. Like ved fiskerhavnen.

Takk, DagB45

Reisende som så på Skagen Fiskerestaurant, så også på

Har du vært i Skagen Fiskerestaurant? Del dine erfaringer!