Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Deilig morgenmad, men dog litt dyrt”
Anmeldelse av Skagen Fiskerestaurant

Skagen Fiskerestaurant
Vurdert som nr. 8 av 66 Restauranter i Skagen
Prisklasse: USD 13 - USD 79
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 22. november 2018

Vi fikk veldig god morgenmad på vårt besøk i sommer. Men vi ble litt overrasket over at servitøren "misforstod" slik at alle fikk den store (og dyre) morgenmad..........

Dato for besøk: juli 2018
Takk, 144Bj_rn_A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (749)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1822 av 749 anmeldelser

Anmeldt 16. september 2018 via mobile enheter

Super restaurant. Nydelig mat. Høflig betjening. Rask service. Ikke billig, men helt greit. Kommer gjerne igjen. Gleder meg allerede

Dato for besøk: februar 2018
Takk, Expedition370252
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2018

Deilig plass på brygga, god lunch og fin stemning. Masse folk. Rask og hyggelig betjening. Fiskekakene og rødsåpette smakte godt.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Jan Ove B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2018

Vi var noen venner som ville ha et godt måltid med fisk, derfor valgte vi denne restauranten. Vi spiste alle forskjellige retter, men alle var fornøyd med maten.Og drikke. Det vi var misfornøyd med var servicen. Godt ut i måltidet oppdaget en at i hennes vin var det fremmedelementer, og at glasset ikke var rent.(Se bilde) Vi prøvde forsiktig å gjøre oppmerksom på dette, men ble kontant avvist. Tjeneren mente vi selv var skyld i dette! Vi ba om å få et halvt glass vin i erstatning, men ble avvist igjen.Vi prøvde å fortelle ham at vi derfor aldri ville komme hit mer, men det var han likeglad med! Så derfor kommer vi aldri tilbake dit! En restaurant som mener gjestene tar feil, og som kun bryr seg om pengene styrer vi unna. Men lenger ut på brygga er det heldigvis flere restauranter med god service!

Dato for besøk: juli 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, Ole I
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Trinexxx, PR-chef på Skagen Fiskerestaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. juli 2018
Google-oversetting

Hej Ole
Tak for din anmeldelse. Vi kan kun beklage din oplevelse og det er bestemt ikke i orden. Selvfølgelig skulle du have haft et nyt glas vin, så vi vil bestemt orientere vores ansatte om at en behandling som denne ikke skal forekomme her hos os.
Vi har rigtig mange gæster igennem og vi er desværre ikke fejlfri, men at sige, at vi ikke vil vores gæster, det passer simpelthen ikke. Jeg kan godt høre, at vi nok ikke for besøg af jer igen, men håber at i finder jer tilrette på et af de mange andre skønne spisesteder Skagen tilbyder.
Mvh Trine

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juli 2018 via mobile enheter

Vel tilberedt, fersk flyndre. Raskt og hyggelig servert. Det ble mer enn en lunch. Morsomme lokaler med noen autentiske elementer. Like ved fiskerhavnen.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, DagB45
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Skagen Fiskerestaurant, så også på

 

Har du vært i Skagen Fiskerestaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din