Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Hyggelig spisested med god mat.”
Anmeldelse av Skagen Fiskerestaurant

Skagen Fiskerestaurant
Vurdert som nr. 8 av 70 Restauranter i Skagen
Prisklasse: USD 13 - USD 75
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservater
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservater
Anmeldt 19. mai 2019

God atmosfære og veldig god mat. Noen av betjeningen var ikke så serviceinnstilt mens andre var svært hyggelige. Mange gjester i et rom hvor det er lavt under taket, medfører at det er noe vanskelig å føre en samtale.

Dato for besøk: mai 2019
Takk, Helgeroa123
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (532)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

37 av 533 anmeldelser

Anmeldt 10. mars 2019

Vi skulle teste om fiskefrikadellene virkelig var så gode som vi husket fra første gang. Det var de! Sittende ute med en varmende marssol, fiskefrikadeller, øl, blå himmel og havna. Det gode liv.

Dato for besøk: mars 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Kvinne48
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. februar 2019 via mobile enheter

Bestilte rekesmørbrød, det var seie gamle reker, noe av det værste jeg har smakt, min kone bestilte rødspette filet, det var heller ikke godt,kommer ikke hit igjen,dyrt var det også

Dato for besøk: februar 2019
Takk, Hans A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Trinexxx, PR-chef på Skagen Fiskerestaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. februar 2019
Google-oversetting

Hej Hans
Vi stiller os fuldstændig uforståelige over, at du ikke valgte at konfrontere din oplevelse med en tjener imens du spiste her. Så havde vi haft mulighed for at kunne udbedre jeres oplevelse.
Vores rødspætte fik vi frisk fra fiskehandleren i går.
Jeg beklager selvfølgelig jeres oplevelse af vores servering, men anbefaler jer fremover ved en sådanne oplevelse, at tage kontakt til den pågældende tjener og jeg er sikker på at i vil blive hørt.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. november 2018

Vi fikk veldig god morgenmad på vårt besøk i sommer. Men vi ble litt overrasket over at servitøren "misforstod" slik at alle fikk den store (og dyre) morgenmad..........

Dato for besøk: juli 2018
Takk, 144Bj_rn_A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. september 2018 via mobile enheter

Super restaurant. Nydelig mat. Høflig betjening. Rask service. Ikke billig, men helt greit. Kommer gjerne igjen. Gleder meg allerede

Dato for besøk: februar 2018
Takk, Expedition370252
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Skagen Fiskerestaurant, så også på

 
Skagen, North Jutland
 

Har du vært i Skagen Fiskerestaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din