“Meget bra”

Vurdert som nr. 5 av 85 Restauranter i Skagen
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 19. august 2019 via mobile enheter

Droppet innom her etter en hyggelig dag på sykkel. Restaurant ligger nede i havnen og er lett å finne.
Forsøkte Moules Frittes som var fantastisk god. Anbefales virkelig.

Takk, janmh2014

Anmeldt 13. august 2019

Koselig uteservering med utsikt til småbåthavnen, og sjarmerende sandgulv inne. God mat og service. Utsøkte østers!

Takk, Øyvind N
Anmeldt 11. august 2019 via mobile enheter

Vi skulle hit og spise middag. Vi gikk et godt stykke for å komme hit. Men vi hadde med barnevogn så vi var ikke ønsket.

1  Takk, 228jesperb
Trinexxx, PR-chef på Skagen Fiskerestaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. august 2019

Hej Jesper
Alle er velkomne hos os. Vi har desværre ikke plads til barnevogne indendørs, da pladsen er trang i disse små fiskepakhuse, men i er velkommen til at parkere den på vores stores terrasse. Vi beklager i måtte gå forgæves, men håber at måtte byde jer velkommen en anden gang.

Anmeldt 10. august 2019

Vi måtte innom i Skagen på vei hjem fra sør-Danmark. Og turen gikk rett til Skagen fiskerestaurant, fikk plass nesten med en gang og bestilte som vanlig fiskesuppe, fish’n’chips og blåskjell m/ fries. For en opplevelse. Alt smakte perfekt. Takk for i år og vi sees nok til neste år også.
Et stort pluss: hyggelige, smilende og effektive servitører. Kort ventetid på mat og drikke.

Dato for besøk: juli 2019
1  Takk, Bente K
Anmeldt 7. august 2019

Dette er en av den beste fiskesuppa jeg har spist. Var fint anrettet med skalldyr som en måtte renske selv. Og masse fisk i selve suppa. Brødet vi fikk var også hjemmebakt og veldig godt. Så dette er en plass jeg kommer til å besøke igjen.

2  Takk, BELLAHELLVIK

Reisende som så på Skagen Fiskerestaurant, så også på

Har du vært i Skagen Fiskerestaurant? Del dine erfaringer!