Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Skagens beste Stjerneskud... ”
Anmeldelse av Skagen Fiskerestaurant

Skagen Fiskerestaurant
Vurdert som nr. 8 av 66 Restauranter i Skagen
Prisklasse: USD 13 - USD 79
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Skagen Rev N 570 44′ 9″ Ø 0100 42′ 5″ er Skagen Fiskerestaurants svar på Stjerneskud som bare må prøves ut i når man er i Skagen. Det ser flott ut, og det smakte godt. Men det er annet på menyen å, og både risottoen og fish & chips var nydelige. Chilli majonesen som serveres til fish & chips var meget god!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Reisejente85_
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (747)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

37 av 747 anmeldelser

Anmeldt 4. juli 2020 via mobile enheter

Vi gledet oss til å komme tilbake hit, og ble ikke skuffet. Hyggelig betjening, koselig plass, og helt sikkert Danmarks beste smørbrødAnbefales.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 605andrek
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juni 2020 via mobile enheter

Hyggelig gjensyn med den fantastiske fiskesuppen
Et bra utvalg av viner ,- hvor en Chablis Premier Cru gikk godt m suppen .

God service og hyggelig betjening i en hyggelig havn gjorde kvelden fin.

Dato for besøk: juni 2020
2  Takk, 50JensP
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. oktober 2019

Selv om den helstekte rødspetten med tilbehør var en nytelse fra ende til annen, må likevel den ypperlige servicen vi fikk på Skagen Fiskerestaurant få aller høyest karakter: Service med et smil, gode kunnskaper og alltid et halvt øye til bordet - kjempebra!

Dato for besøk: september 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Frank W
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. august 2019 via mobile enheter

Virkelig god mat i enestående herlig atmosfære. Betjeningen var serviceinnstilt og vennlige, maten kom raskt og alt fungerte knirkefritt. Sentralt plassert midt i havnen.

Dato for besøk: august 2019
Takk, Balance983
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Skagen Fiskerestaurant, så også på

 

Har du vært i Skagen Fiskerestaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din