Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Herlig fisk- og skalldyrrestaurant ved havna i Skagen.”
Anmeldelse av Skagen Fiskerestaurant

Skagen Fiskerestaurant
Vurdert som nr. 10 av 66 Restauranter i Skagen
Prisklasse: USD 13 - USD 78
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 13. august 2020 via mobile enheter

Vi var på ferie i Skagen for aller første gang. Då vi begge liker fisk og skalldyr, ville vi gjerne finne en restaurant med gode fisk/ skalldyrretter. Valget falt på Skagen fiskerestaurant. Og, det var et strålende valg. Vi hadde bestilt bord på forhånd. De hadde en en rikholdig meny, med flott variasjon. Likedan et bra vinkart. Vi hadde bestemt oss på forhånd om skalldyrfat. Det var heilt strålende, kort og godt! Rikelig med gode skalldyr, var en veldig god match med en god Chablis. Vi var så fornøgde at vi var tilbake til lunsj, og en middag før vi dro fra Skagen. Super service, nydelig mat og drikke. Anbefales på det varmeste. Tusen, tusen takk for oss!

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, jannehelenl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (785)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 785 anmeldelser

Anmeldt 6. august 2020 via mobile enheter

Hva har skjedd? Ny kokk? Lenge siden jeg har vært her nå men har vært her veldig mange ganger. Før var det ok mat, nå var det helt fortreffelig mat. Helt topp sjømat, og mye mat. Vi Prøvde 4 retter. Alt veldig bra. Anbefales. Vi kommer tilbake.

Dato for besøk: august 2020
Takk, hallsteinm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Skagen Rev N 570 44′ 9″ Ø 0100 42′ 5″ er Skagen Fiskerestaurants svar på Stjerneskud som bare må prøves ut i når man er i Skagen. Det ser flott ut, og det smakte godt. Men det er annet på menyen å, og både risottoen og fish & chips var nydelige. Chilli majonesen som serveres til fish & chips var meget god!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Reisejente85_
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. juli 2020 via mobile enheter

Vi gledet oss til å komme tilbake hit, og ble ikke skuffet. Hyggelig betjening, koselig plass, og helt sikkert Danmarks beste smørbrødAnbefales.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 605andrek
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juni 2020 via mobile enheter

Hyggelig gjensyn med den fantastiske fiskesuppen
Et bra utvalg av viner ,- hvor en Chablis Premier Cru gikk godt m suppen .

God service og hyggelig betjening i en hyggelig havn gjorde kvelden fin.

Dato for besøk: juni 2020
2  Takk, 50JensP
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Skagen Fiskerestaurant, så også på

 

Har du vært i Skagen Fiskerestaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din