“En perle utenfor allfarvei.”
Anmeldelse av Hjorths Hotel

Hjorths Hotel
Vurdert som nr. 31 av 86 Restauranter i Skagen
Kjøkken: Dansk, Internasjonalt
Middagsalternativer: Reservasjoner
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 13. august 2020 via mobile enheter

En perle som man må vite om og oppsøke bevisst. Avsides beliggenhet og ikke noe man treffer langs landeveien. Herlig servering under trærne i haven utenfor hotellet/restauranten. Ikke all verdens lengde på menykartet, men kvalitet fra ende til annen. Hyggelig betjening som er innom underveis og sjekker at alt er bra. Man må vente akkurat så lenge på maten at det er tydelig at den lages på stedet.

Takk, OleFredrikVego

Anmeldt 23. juli 2017

Meget god lunch i rolig atmosfære. Fin hage og god service. Anbefales varmt. Stikk også innom Hulsig kirke i nærheten når du sykler eller kjører forbi.

Dato for besøk: juli 2017
Takk, Torill S
Anmeldt 13. juli 2016

Hotellet ligger 600-700 meter fra stranden og litt isolert, noe vi satte pris på. Allikevel er det grei avstand til Skagen, Fredrikshavn og Hirtshals. Alle ansatte vi møtte var usedvanlig imøtekommende og hyggelige. Vi fikk et rom i en annen bygning med veranda. Rommet var lyst og pent innredet, men vi savnet TV på rommet. Restauranten var også meget pent og trivelig innredet, og maten var også veldig god. Hele stedet var sjarmerende og trivelig, og vi kommer tilbake ved neste anledning.

Dato for besøk: juli 2016
Takk, Stein5151
Anmeldt 16. september 2014

Vi er akkurat hjemkommet etter en helg på Hjorths hotel.

En kveld med middag spist på hotellet. Vi kom meget sent like før kjøkkenet lukket (kl 21) men ble meget vennlig tatt i mot av hyggelig betjening.

Vi gikk direkte til bestilling og spiste hhv jomfruhommerbisque og carpaccio.
Bisquen var meget god. Passe kraftig. Tydelig smak av skalldyr og fenikkel. Raust med kamskjell i tallerkenen. Kveldens høydepunkt for meg.
Carpaccioen var helt OK.
Til hovedrett gikk vi begge for smørstekt rødspette (vi er jo ikke i skagen for ingenting)

God fisk, poteter, smørsaus.....alt var som det skulle. Tranebærene ble litt knasende av sukker. Ikke de beste jeg har spist.

Gode vintips av servitør. Jeg liker når de tør å si i mot mine umiddelbare ideer om vin. Han fant en rose som passet utmerket til både for og hovedrett.

Av respekt for kjøkkenet som egentlig var lukket hoppet vi over dessert.....men vi fikk tilbudet.

Dato for besøk: september 2014
1  Takk, norwegiantraveller74
Anmeldt 2. mai 2014

Restauranten er innredet så koselig, men noen nydelig farger. Nesten verd besøket alene. Veldig hyggelig serveringspersonale som gjorde alt for at vi skulle hygge oss. Helt nydelig mat.
Vi har spist her et par ganger før og kommer gjerne igjen når vi er på de trakter.
Det er ikke gåavstand fra Skagen, men ikke veldig dyrt å ta en taxi. Hotellet er også koselig.
Vi kjørte innom på vei fra Skagen til Hirtshals. "Omveien" ut til Kandestederne er vel verd å ta.
Kan anbefales.

Dato for besøk: april 2014
Takk, marithbk

Reisende som så på Hjorths Hotel, så også på

Skagen, North Jutland
Skagen, North Jutland

Har du vært i Hjorths Hotel? Del dine erfaringer!