“Smaken av Italia”
Anmeldelse av Casa Italia

Casa Italia
Vurdert som nr. 47 av 86 Restauranter i Skagen
Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Svært god mat til hyggelige priser. Bresaola, Bruscetta, Pizza og pasta på italiensk vis, avsluttet med et lite glass Limoncello. Grazie Mille!

2  Takk, OdBjB

Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

Servicen var dårlig,- og forretten ble glemt!
Biffen manglet helt proft preg,- totalt smaksløs!!!! Anbefales ikke!

Takk, annemabohl
Anmeldt 4. august 2019 via mobile enheter

Servicen var litt treg. Blåskjellene var fra himmelen, de beste ever!! Anbefales! Biff ok, pasta carbonara var godt, pizza med spaghetti...ny variant ;)

Dato for besøk: august 2019
Takk, reisemamma
Anmeldt 24. juli 2019

Maden var okei, men servicen utrolig dårlig. Fikk forkert mat og drikke flere ganger. Tjeneren snakket engelsk, men han forstod ikke hva vi sa selvom vi snakket engelsk. Avsluttet besøget med å si til tjeneren at jeg ikke kom til å anbefale stedet til andre, hvor han svarer med «okei». Aldri mødt nogen som har vært så ligeglad med deres sted, eller så kan det være han heller ikke forstod det.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, 21livm
Anmeldt 12. juli 2019 via mobile enheter

Kom hit veldig sultne etter 4 mil på sykkel og bestilte forrett og pizza. Forrettene var lekkert lagt opp men tenderte mot det smakløse. Pizzaene var helt ok. Servicen var også brukbar

Dato for besøk: juli 2019
1  Takk, hohygen

Reisende som så på Casa Italia, så også på

Har du vært i Casa Italia? Del dine erfaringer!