Janne’s verden av opplevelser
Anmeldelse av Skagen Harbour Hotel
5,0 av 5 boblerAnmeldt 11. aug. 2020via mobile enheter
Didde Winter, EjerSkagen Harbour Hotel, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 11. okt. 2020
Tusind tak for jeres fine anmeldelse. Vi er SÅ glade for at I nød jeres ophold hos os.
3.7 km fra Skagen Harbour Hotel
1.3 km fra Skagen Harbour Hotel
0.9 km fra Skagen Harbour Hotel
Se flere hoteller i Skagen
Anmeldt 16. november 2019

Fra jeg kom til jeg reiste; vennlighet, service og hyggelig opphold. At jeg fikk oppgradering av rommet til suite, fordi jeg kommer tilbake år etter år, satte jeg veldig stor pris på. Harbour hotell med Laila i resepsjonen, vennlige ansatte, nydelig frokost, er en innertier. Her er det deilig å være gjest, garantert! Kan anbefales på det varmeste.

Dato for oppholdet: november 2019
Takk, Glomma
Lea Sørensen, Gæsteservice/reception på Skagen Harbour Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. september 2021

Mange tak for din flotte anmeldelse.
Det betyder meget for os, at I igen nød jeres ophold og fandt hotellet dejligt og behageligt.
Vi arbejder hver dag for at give vores gæster den bedste service vi kan.
Vi håber at kunne byde jer velkommen atter engang.

Venlig hilsen Lea Sørensen
Skagen Harbour Hotel

Anmeldt 25. august 2019 via mobile enheter

Koselig sted med hyggelig betjening. God mat, flotte rom. Anbefales som et godt alternativ i Skagen, sentralt nær havnen.
Litt dyrt er vel det eneste, 3290,- for 2 personer i 2 netter, det ble 4400,- norske.

Dato for oppholdet: august 2019
Takk, Balance983
Jacobhoyerfiltjuhl, Chef  på Skagen Harbour Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. august 2019

Hej Balance983
Mange tak for Jeres fine anmeldelse.
Vi er glade for at I havde et godt ophold her hos os i Skagen.
Det med pris er altid lidt svært. Weekenderne i august er som regel udsolgt i hele Skagen, og det afspejler så nok ligt i prisen.
Håber I har lyst til at besøge Skagen igen. Vi vil i hvert gerne byde Jer velkommen.
De bedste hilsner fra Jacob

Anmeldt 5. august 2019

Svært god service og trivelig personale! Praktiske rom med eget kjøkken og egen veranda. Pluss for flott parkeringskjeller. God frokost. Godt utgangspukt for å oppleve alle Skagens fasiliteter. Skagen på sitt beste - Anbefales!

Dato for oppholdet: august 2019
  • Reisetype: Reiste med venner
Takk, Martin U
Jacobhoyerfiltjuhl, Chef  på Skagen Harbour Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. august 2019

Hej Martin U
Mangen, mange tak for den fine anmeldelse.
Vi er SÅ glade for at I har haft en god oplevelse af Skagen og af Jeres ophold her hos os.
Håber vi ses i skønne Skagen igen en anden gang.
Rigtig god sommer til Jer - De bedste hilsner fra Jacob

Anmeldt 19. mai 2019

Hoteller virket veldig rent og hadde hyggelig personale. Rommene var store og både sengene og badet var bra. Wifi fungerte utmerket. Det ble servert en delikat frokost. Hotellet ligger i gangavstand fra sentrum og restaurantene. Omgivelsene rundt hotellet var imidlertid ikke veldig hyggelige. Det var mange gratis parkeringsplasser men for de som ble henvist til kjellergarasjen, var plassene svært trange.
Etter kl. 16 var resepsjonen og baren stengt slik at uteterrassen ikke ble brukt av noen. Kan hende dette er annerledes lengre ut på sommeren. Det var en liten takterrasse i annen etasje hvor man kunne benytte medbrakt eller kaffe fra rommet.

Romtips: Rommene med egen balkong har kveldssol. På den andre siden er det litt støy fra gjester som kommer sent tilbake til hotellet.
Dato for oppholdet: mai 2019
Takk, Helgeroa123
Jacobhoyerfiltjuhl, Chef  på Skagen Harbour Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. juni 2019

Tak for den fine anmeldelse.
Vi har udvidet åbningstid om sommeren, hvor vi holder åbent i vores reception, bar og gårdhave. Vi vil meget gerne videreudvikle på dette også uden for sæsonen.
Håber vi kan byde Jer velkommen igen til dejlige Skagen.
Med venlig hilsen, Jacob

Anmeldt 10. mars 2019

Valgte også denne gangen leilighet. Gode senger, stille område og god sjøluft. Vi sover veldig godt her. Ferdig med uteliv sent på natt, og derfor hyggelig å komme til en stue og kan også velige i norske kanaler. Fint å få parkert bilen ikke langt unna leiligheten. Grei gåavstand fra sentrum. Hyggelig service. Ikke påtrengende. Enkel, men grei frokost. Det var fem andre par som tydeligvis kjente hverandre veldig godt, og de var ekstremt høylydte. De tok ingen hensyn til andre gjester. Det skrallet i hele lokalet. Koselige og fredelige morgenstunder ble derfor helt ødelagt både lørdag og søndag. De burde kanskje fått en vennlig henvendelse om at det var flere gjester der også?

Dato for oppholdet: mars 2019
1  Takk, Kvinne48
Gitte P, Ejer på Skagen Harbour Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. mars 2019

Mange tak for den søde anmeldelse, og vi beklager, at i syntes de andre gæster var højrystede til morgenmaden. Det kan være svært at opdrage på voksne som taler højt når de er mange samlet. Vi håber, at se jer igen her i skønne Skagen og at der er fred og ro som i ønsker.