Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Expedia.comUSD 155
Hotels.comUSD 155
CheapTicketsUSD 155
Orbitz.comUSD 155
TravelocityUSD 155
Agoda.comUSD 155
Se alle 13 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (272)
Filtrer anmeldelser
272 resultater
Vurdering fra reisende
165
88
12
5
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
165
88
12
5
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 272 anmeldelser
Anmeldt 16. november 2019

Fra jeg kom til jeg reiste; vennlighet, service og hyggelig opphold. At jeg fikk oppgradering av rommet til suite, fordi jeg kommer tilbake år etter år, satte jeg veldig stor pris på. Harbour hotell med Laila i resepsjonen, vennlige ansatte, nydelig frokost, er en innertier. Her er det deilig å være gjest, garantert! Kan anbefales på det varmeste.

Dato for oppholdet: november 2019
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Glomma
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Lea Sørensen, Gæsteservice/reception på Skagen Harbour Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4 uker siden
Google-oversetting

Mange tak for din flotte anmeldelse.
Det betyder meget for os, at I igen nød jeres ophold og fandt hotellet dejligt og behageligt.
Vi arbejder hver dag for at give vores gæster den bedste service vi kan.
Vi håber at kunne byde jer velkommen atter engang.

Venlig hilsen Lea Sørensen
Skagen Harbour Hotel

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. august 2019 via mobile enheter

Koselig sted med hyggelig betjening. God mat, flotte rom. Anbefales som et godt alternativ i Skagen, sentralt nær havnen.
Litt dyrt er vel det eneste, 3290,- for 2 personer i 2 netter, det ble 4400,- norske.

Dato for oppholdet: august 2019
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Balance983
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Jacobhoyerfiltjuhl, Chef  på Skagen Harbour Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. august 2019
Google-oversetting

Hej Balance983
Mange tak for Jeres fine anmeldelse.
Vi er glade for at I havde et godt ophold her hos os i Skagen.
Det med pris er altid lidt svært. Weekenderne i august er som regel udsolgt i hele Skagen, og det afspejler så nok ligt i prisen.
Håber I har lyst til at besøge Skagen igen. Vi vil i hvert gerne byde Jer velkommen.
De bedste hilsner fra Jacob

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2019

Svært god service og trivelig personale! Praktiske rom med eget kjøkken og egen veranda. Pluss for flott parkeringskjeller. God frokost. Godt utgangspukt for å oppleve alle Skagens fasiliteter. Skagen på sitt beste - Anbefales!

Dato for oppholdet: august 2019
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, Martin U
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Jacobhoyerfiltjuhl, Chef  på Skagen Harbour Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. august 2019
Google-oversetting

Hej Martin U
Mangen, mange tak for den fine anmeldelse.
Vi er SÅ glade for at I har haft en god oplevelse af Skagen og af Jeres ophold her hos os.
Håber vi ses i skønne Skagen igen en anden gang.
Rigtig god sommer til Jer - De bedste hilsner fra Jacob

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. mai 2019

Hoteller virket veldig rent og hadde hyggelig personale. Rommene var store og både sengene og badet var bra. Wifi fungerte utmerket. Det ble servert en delikat frokost. Hotellet ligger i gangavstand fra sentrum og restaurantene. Omgivelsene rundt hotellet var imidlertid ikke veldig hyggelige. Det var mange gratis parkeringsplasser men for de som ble henvist til kjellergarasjen, var plassene svært trange.
Etter kl. 16 var resepsjonen og baren stengt slik at uteterrassen ikke ble brukt av noen. Kan hende dette er annerledes lengre ut på sommeren. Det var en liten takterrasse i annen etasje hvor man kunne benytte medbrakt eller kaffe fra rommet.

Romtips: Rommene med egen balkong har kveldssol. På den andre siden er det litt støy fra gjester som kommer sent tilbake til hotellet.
Dato for oppholdet: mai 2019
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, Helgeroa123
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Jacobhoyerfiltjuhl, Chef  på Skagen Harbour Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. juni 2019
Google-oversetting

Tak for den fine anmeldelse.
Vi har udvidet åbningstid om sommeren, hvor vi holder åbent i vores reception, bar og gårdhave. Vi vil meget gerne videreudvikle på dette også uden for sæsonen.
Håber vi kan byde Jer velkommen igen til dejlige Skagen.
Med venlig hilsen, Jacob

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. mars 2019

Valgte også denne gangen leilighet. Gode senger, stille område og god sjøluft. Vi sover veldig godt her. Ferdig med uteliv sent på natt, og derfor hyggelig å komme til en stue og kan også velige i norske kanaler. Fint å få parkert bilen ikke langt unna leiligheten. Grei gåavstand fra sentrum. Hyggelig service. Ikke påtrengende. Enkel, men grei frokost. Det var fem andre par som tydeligvis kjente hverandre veldig godt, og de var ekstremt høylydte. De tok ingen hensyn til andre gjester. Det skrallet i hele lokalet. Koselige og fredelige morgenstunder ble derfor helt ødelagt både lørdag og søndag. De burde kanskje fått en vennlig henvendelse om at det var flere gjester der også?

Dato for oppholdet: mars 2019
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
Takk, Kvinne48
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Gitte P, Ejer på Skagen Harbour Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. mars 2019
Google-oversetting

Mange tak for den søde anmeldelse, og vi beklager, at i syntes de andre gæster var højrystede til morgenmaden. Det kan være svært at opdrage på voksne som taler højt når de er mange samlet. Vi håber, at se jer igen her i skønne Skagen og at der er fred og ro som i ønsker.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser