Didde Winter, Ejer på Skagen Harbour Hotel, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 25. juli 2022
Tusind tak for den flotte anmeldelse. Vi er glade for at høre, at i har nydt det hos os, og at i har haft en dejlig tur til Skagen. Vi håber at vi kan komme til at byde jer velkommen tilbage igen på et senere tidspunkt. Mvh Anne, Skagen Harbour Hotel
Helt nydelig hotell med flott beliggenhet, hyggelig personale, flotte rom og deilig frokost. Vi kommer definitivt hit igjen neste gang vi besøker Skagen. Fint med sykkelleie og gode parkeringsfasiliteter.
Dato for oppholdet: juli 2022
Spør tommylR1352HQ om Skagen Harbour Hotel
Takk, tommylR1352HQ
Didde Winter, Ejer på Skagen Harbour Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. juli 2022
Kære Tommy. Tusind tak for den flotte anmeldelse og de pæne ord. Vi glæder os allerede til, at kunne byde jer velkommen tilbage en anden gang. Mvh Anne, Skagen Harbour Hotel
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Hyggelig personale og flott beliggenhet. God frokost i rolige omgivelser. Rommene var flotte alt rent og ryddig. Sykkelutleien gjorde at vi fikk en fin tur til Grenen, kan anbefales. Neste gang turen går til Skagen velger vi nok dette hotellet igjen.
Spør Ken I om Skagen Harbour Hotel
Takk, Ken I
Didde Winter, Ejer på Skagen Harbour Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. juli 2022
Tusind tak for den fine anmeldelse! Hvor er det dejligt at i har lyst til at komme og besøge os igen hvis i rammer Skagen en anden gang. Vi glæder os til at byde jer velkommen igen. Mvh Anne, Skagen Harbour Hotel
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Super hyggelig betjening, rene og fine rom, bra location, bra med parkering, fikk lov å stå utover utsjekk. Fine sykler som vi leie. Det eneste som kan påpekes var litt harde senger men det er jo smak og behag
Spør Cosmopolitan442666 om Skagen Harbour Hotel
Takk, Cosmopolitan442666
Tusind tak for den flotte anmeldelse. Dejligt at i har nydt jeres ophold, og at i har haft god brug at vores cykeludlejning. Tak for besøget og forhåbentlig på gensyn. Mvh Anne, Skagen Harbour Hotel
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Romslig, fin leilighet med god, sentral og rolig beliggenhet nær havnen. Gode senger, rent og fint. Godt med kjøkkenutstyr. Romslig balkong. Ikke mye negativt å si, men sittepute i kurvstol i stuen kunne gjerne vært byttet ut. Kommer gjerne tilbake.
Spør Resort478013 om Skagen Harbour Hotel
Takk, Resort478013
Tusind tak for den flotte anmeldelse. Vi håber vi kan byde jer velkommen igen en anden god gang. I er meget velkomne. Mvh Anne, Skagen Harbour Hotel
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Rene fine leiligheter med gangavstand til sentrum. Leilighetene er utstyrt med det man har behov for. I tillegg har de en svært fin uteplass. Anbefaler frokosten man kan kjøpe med som et tillegg.
Svært hyggelig og hjelpsom betjening.
Kommer gjerne tilbake hit.
Reisetype: Reiste med venner
Spør 904catot om Skagen Harbour Hotel
Takk, 904catot
Didde Winter, Ejer på Skagen Harbour Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. juni 2022
Tusind tak for den flotte anmeldelse! Dejligt at i har nydt lejligheden og vores udeplads ved hotellet. Vi håber at vi kan byde jer velkommen igen en anden gang. Mvh Anne, Skagen Harbour Hotel