Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ikke som forventet”

Brondums Hotel Restaurant
Vurdert som nr. 5 av 68 Restauranter i Skagen
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 33 - USD 132
Kjøkken: Dansk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Middag, Reservasjoner
Anmeldt 15. oktober 2018

Æggekagen smakte helt greit, men heller ikke mer, og baconet var brent. Dette var ikke helt som forventet og kan nok ikke sammenliknes med den gang æggekagen var en opplevelse i seg selv, som man husket i lang tid etterpå.
Betjeningen var ikke tilstrekkelig oppmerksom.
Se etter flere anmeldelser av MulleEllum.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, MulleEllum
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (408)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 408 anmeldelser

Anmeldt 30. juli 2018 via mobile enheter

Ny kjøkkensjef og ny meny, men alt er dessverre ikke bedre enn før. Brøndums signatur Michelin frokostrett - pandestekt rødspette med rugbrød og grov remulade - den er nå borte og erstattet av en redselsfull gatekjøkken frityrstekt smakløs rødspette og ditto remulade smoothie Finn fram den klassiske oppskriften, please!

Dato for besøk: juli 2018
2  Takk, 561bertils
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2018 via mobile enheter

Vi fikk servert deilig kaffe og hjemmelagede Petit Fours i Brøndums peisestue.
Følte oss hensatt til fordums dager... Upåklagelig service av stedets kelnere.
Et herlig sted. I særklasse

Dato for besøk: juni 2018
Takk, 658lillian
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juli 2018 via mobile enheter

Velvillig og hyggelig ved ankomst og kyndig veiledning gjennom seks retters meny, som var vel tilberedt med mange gode smaksvarianter. Den ledsagende vinpakke var gjennomtenkt og veltilpasset. Vi hadde en stor aften!
Men to rariteter: flere av rettene hadde nydelige sauser. Hvor var sauseskjeene, den litt flate som var vanlig i gamle dager? Å måtte bruke brød for å ta opp sausen ble vel primitivt. Og så var det sjøkrepsen. At de grilles er nesten å ødelegge en god rett. Å fylle forkroppen med ostestuing var en måte å få litt mat i den også. Men klørne som faktisk har mye deilig kjøtt, var bare til pynt. En knekker og en hummergaffel hadde gjort denne godbiten tilgjengelig. Noe å tenke på!

Dato for besøk: juli 2018
1  Takk, DagB45
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juni 2018 via mobile enheter

Booket bord 2 uker før 17. Mai og hadde håpet på en god og verdig 17. Mai feiring, men ble skuffet! Likegyldig mottagelse, dårlig bord og overfladiske kelnere. Forrett skuffende, god fisk til hovedrett, men siden atmosfæren var dårlig, hoppet vi over dessert og kaffe. Dette var en overpriset og en skuffende opplevelse

Dato for besøk: mai 2018
1  Takk, EilerL_13
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Brondums Hotel Restaurant, så også på

 
Skagen, North Jutland
 

Har du vært i Brondums Hotel Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din