Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Hotels.com
Travelocity
Trip.com
USD 168
Vis tilbud
Booking.com
Orbitz.com
Expedia.comUSD 173
Se alle 14 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (490)
Filtrer anmeldelser
492 resultater
Vurdering fra reisende
172
205
77
28
10
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
172
205
77
28
10
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1722 av 492 anmeldelser
Anmeldt 10. juli 2020

Super fint hotel! Fint basseng og boblebad!Kort vei inn til sentrum, og de populære strendene. God hotel frokost. Eneste er at det var ganske lytt der, og personalet var ikke service minded. manager var veldig hyggelig, men ikke de i resepsjonen. De var sure og ite imøtekommende dessverre

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
Takk, tineb503
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Gitte Skelly, Markedsføring på Color Hotel Skagen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. juli 2020
Google-oversetting

Hei. Hvor deiligt at I synes godt om hotellet, men vi er kede af, at I ikke synes personalet var serviceminded. Det er vi godt nok slet ikke vant til at høre, så det vil vi da lige tage en snak omkring. Vi håber, at I vil komme på besøg en anden god gang og at I vil få en helt anden oplevelse. Fortsat god sommer.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. desember 2019

Dette er et flott hotell, til en fornuftig pris. Gratis parkering. Rene og fine rom. Nydelig frokost og en meget hyggelig betjening. Koselig bar område og spill i kjeller, som biljard og brordtennis. Utendørs svømmebasseng og badstu. Vel verdt et besøk

Dato for oppholdet: november 2019
Takk, geir-norge
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
gitteskelly, Marketing på Color Hotel Skagen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. desember 2019
Google-oversetting

Hej Geir

Mange tak for jeres flotte anmeldelse. Det glæder os at læse, at I synes, vi er vel værd et besøg. Vi håber, at vi får lov at byde jer velkommen en anden god gang.

God jul & godt nytår.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. desember 2019

God service, meget god frokost, gode og store rom. Rolig atmosfære. Ligger kanskje litt for langt fra sentrum, men orker man å rusle i 20 minutter så er det ikke noe problem. Godt tilbud av mat på dagtid og kveldstid. Koselig resepsjon og ikke minst de som jobber der.

Dato for oppholdet: november 2019
1  Takk, Rudigre
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
gitteskelly, Marketing på Color Hotel Skagen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. desember 2019
Google-oversetting

Hej Rudigre

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os at læse, at I er tilfredse med service, mad, rommene og os der arbejder på Color Hotel Skagen. Vi håber, at vi får lov at byde jer velkommen igen en anden god gang.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. november 2019 via mobile enheter

Når det bestilles et dobbeltrom på hotellet,så vil vi ikke bli plassert i bygg 150 meter fra hotellet i en ferieleilighet uten å få beskjed på forhånd.
En må da også kle på seg ytterbekledning for
Å komme frem til frokostsal.
Hilsen
Arne Aartun

Dato for oppholdet: november 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Culture310466
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
gitteskelly, Marketing på Color Hotel Skagen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. januar 2020
Google-oversetting

Kære Arne

Tak for din anmeldelse af jeres ophold hos os.
Det er rigtigt, at vi har både standard værelser og lejligheder som er placeret i annekset lige ret bag hovedbygningen. Vi beklager naturligvis hvis I ikke er blevet gjort opmærksomme på, at det var der jeres værelse lå.
Hvis vi på nogen måde har mulighed for at give værelser inde på hotellet, gør vi naturligvis det, hvis der er et ønske om det. Ved jeres seneste besøg har vi dog været i gang med renovering af en del af vores værelser, derfor kan det ønske have været svært at opfylde.
Vi håber naturligvis, at vi alligevel kan byde jer velkommen igen.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. oktober 2019

Vi hadde et opphold fra 27-29 sept, ved ankomst ble vi møtt av en veldig hyggelig og blid dame, vi fikk sjekket inn før tiden, vi hadde suite og på rommet fikk vi velkomstkasse med øl, brus, vann, frukt og sjokolade.
Vi spiste lunsj i cafeen og middag i restauranten, vi opplevde veldig god service og fantastisk mat.
Søndag morgen bestilte vi frokost på rommet den kom presis på tiden og en hyggelig dame satte all mat inn på rommet, vi fikk alt vi hadde bestilt og litt til, frokosten i frokostsalen var og veldig bra, liten, men nok av alt
Vi vil absolutt anbefale dette hotellet, og vi kommer tilbake

Romtips: Suitene var fantastiske
Dato for oppholdet: september 2019
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Takk, RuneB16
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
gitteskelly, Marketing på Color Hotel Skagen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. oktober 2019
Google-oversetting

Hej RuneB16

Tak for jeres fine anmeldelse.
Det er dejligt at læse, at I vil anbefale Color Hotel Skagen og komme tilbage.
Så kan vi vist ikke få mere ros :)

På glædeligt gensyn!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser