Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 222
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 13.08.21
Expedia.com
USD 222
USD 216
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 14.08.21
Hotels.com
USD 222
USD 216
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 14.08.21
CheapTicketsUSD 216
Orbitz.comUSD 216
eDreamsUSD 222
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (483)
Filtrer anmeldelser
483 resultater
Vurdering fra reisende
169
203
73
28
10
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
169
203
73
28
10
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1318 av 483 anmeldelser
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Vi var der noen dager i juli og nøt både den gode atmosfæren og fantastisk gode maten de serverte både på Cafeen og i restauranten. Vi kommer gjerne tilbake og kan absolutt anbefale både hotellet og Skagen.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, StineE161
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Gitte Skelly, Markedsføring på Color Hotel Skagen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juli 2020
Google-oversetting

Kære Stine
Tak for din fine anmeldese - det sætter vi pris på.
Fortsat god sommer

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Ikke renhold i løpet av våre 6 døgn i leilighet. Måtte be om nye håndklær.
Lite trykk i dusjen og dårlig sluk.
Bassenget var stengt 1 døgn, kaldt.
Dyrt, når ingenting er inkl av renhold, oppredning av senger, nye håndklær,basseng er stengt et helt døgn.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, mongra73
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Gitte Skelly, Markedsføring på Color Hotel Skagen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juli 2020
Google-oversetting

Kære Monika H.
Vi vil gerne give dig tilbagemelding på ovenstående punkter. Vedr. daglig rengøring – du har købt opholdet gennem Expedia og på Expedias hjemmeside, står der, at opholdet kun er med slutrengøring – ikke med daglig rengøring.
Vedr. håndklæder, toiletpapir mm. ligger der en informationsskrivelse ved ankomst til lejligheden om, at I altid kan bede om disse ting i receptionen eller hos house- keeping og det fylder vi gerne op dagligt, såfremt man har behov.
Poolen er 22 g varmt og ja det er korrekt vi måtte lukke den en eftermiddag/ aften pga. af et barn havde haft et ”uheld” i poolen og så er vi nødt til at skifte vand og det tager tid. Det kan vi ikke gøre så meget anderledes.

Vi håber du trods alt har haft et godt ophold i Skagen og ønsker en fortsat god sommer .

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2020

Super fint hotel! Fint basseng og boblebad!Kort vei inn til sentrum, og de populære strendene. God hotel frokost. Eneste er at det var ganske lytt der, og personalet var ikke service minded. manager var veldig hyggelig, men ikke de i resepsjonen. De var sure og ite imøtekommende dessverre

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
Takk, tineb503
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Gitte Skelly, Markedsføring på Color Hotel Skagen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. juli 2020
Google-oversetting

Hei. Hvor deiligt at I synes godt om hotellet, men vi er kede af, at I ikke synes personalet var serviceminded. Det er vi godt nok slet ikke vant til at høre, så det vil vi da lige tage en snak omkring. Vi håber, at I vil komme på besøg en anden god gang og at I vil få en helt anden oplevelse. Fortsat god sommer.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. desember 2019

Dette er et flott hotell, til en fornuftig pris. Gratis parkering. Rene og fine rom. Nydelig frokost og en meget hyggelig betjening. Koselig bar område og spill i kjeller, som biljard og brordtennis. Utendørs svømmebasseng og badstu. Vel verdt et besøk

Dato for oppholdet: november 2019
Takk, geir-norge
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
gitteskelly, Marketing på Color Hotel Skagen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. desember 2019
Google-oversetting

Hej Geir

Mange tak for jeres flotte anmeldelse. Det glæder os at læse, at I synes, vi er vel værd et besøg. Vi håber, at vi får lov at byde jer velkommen en anden god gang.

God jul & godt nytår.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. desember 2019

God service, meget god frokost, gode og store rom. Rolig atmosfære. Ligger kanskje litt for langt fra sentrum, men orker man å rusle i 20 minutter så er det ikke noe problem. Godt tilbud av mat på dagtid og kveldstid. Koselig resepsjon og ikke minst de som jobber der.

Dato for oppholdet: november 2019
1  Takk, Rudigre
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
gitteskelly, Marketing på Color Hotel Skagen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. desember 2019
Google-oversetting

Hej Rudigre

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os at læse, at I er tilfredse med service, mad, rommene og os der arbejder på Color Hotel Skagen. Vi håber, at vi får lov at byde jer velkommen igen en anden god gang.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser