Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 166
Fullt refunderbart før fre. 6. okt.
Expedia.com
USD 166
Fullt refunderbart før lør. 7. okt.
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
PricelineUSD 166
ZenHotels.comUSD 167
Se alle 13 tilbud
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Vi var der noen dager i juli og nøt både den gode atmosfæren og fantastisk gode maten de serverte både på Cafeen og i restauranten. Vi kommer gjerne tilbake og kan absolutt anbefale både hotellet og Skagen.

Takk, StineE161
Gitte Skelly, Markedsføring på Color Hotel Skagen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juli 2020

Kære Stine
Tak for din fine anmeldese - det sætter vi pris på.
Fortsat god sommer

Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Ikke renhold i løpet av våre 6 døgn i leilighet. Måtte be om nye håndklær.
Lite trykk i dusjen og dårlig sluk.
Bassenget var stengt 1 døgn, kaldt.
Dyrt, når ingenting er inkl av renhold, oppredning av senger, nye håndklær,basseng er stengt et helt døgn.

Takk, mongra73

Kære Monika H.
Vi vil gerne give dig tilbagemelding på ovenstående punkter. Vedr. daglig rengøring – du har købt opholdet gennem Expedia og på Expedias hjemmeside, står der, at opholdet kun er med slutrengøring – ikke med daglig rengøring.
Vedr. håndklæder, toiletpapir mm. ligger der en informationsskrivelse ved ankomst til lejligheden om, at I altid kan bede om disse ting i receptionen eller hos house- keeping og det fylder vi gerne op dagligt, såfremt man har behov.
Poolen er 22 g varmt og ja det er korrekt vi måtte lukke den en eftermiddag/ aften pga. af et barn havde haft et ”uheld” i poolen og så er vi nødt til at skifte vand og det tager tid. Det kan vi ikke gøre så meget anderledes.

Vi håber du trods alt har haft et godt ophold i Skagen og ønsker en fortsat god sommer .

Anmeldt 10. juli 2020

Super fint hotel! Fint basseng og boblebad!Kort vei inn til sentrum, og de populære strendene. God hotel frokost. Eneste er at det var ganske lytt der, og personalet var ikke service minded. manager var veldig hyggelig, men ikke de i resepsjonen. De var sure og ite imøtekommende dessverre

• Renslighet
Takk, tineb503
Gitte Skelly, Markedsføring på Color Hotel Skagen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. juli 2020

Hei. Hvor deiligt at I synes godt om hotellet, men vi er kede af, at I ikke synes personalet var serviceminded. Det er vi godt nok slet ikke vant til at høre, så det vil vi da lige tage en snak omkring. Vi håber, at I vil komme på besøg en anden god gang og at I vil få en helt anden oplevelse. Fortsat god sommer.

Anmeldt 11. desember 2019

Dette er et flott hotell, til en fornuftig pris. Gratis parkering. Rene og fine rom. Nydelig frokost og en meget hyggelig betjening. Koselig bar område og spill i kjeller, som biljard og brordtennis. Utendørs svømmebasseng og badstu. Vel verdt et besøk

Dato for oppholdet: november 2019
Takk, geir-norge
gitteskelly, Marketing på Color Hotel Skagen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. desember 2019

Hej Geir

Mange tak for jeres flotte anmeldelse. Det glæder os at læse, at I synes, vi er vel værd et besøg. Vi håber, at vi får lov at byde jer velkommen en anden god gang.

God jul & godt nytår.

Anmeldt 2. desember 2019

God service, meget god frokost, gode og store rom. Rolig atmosfære. Ligger kanskje litt for langt fra sentrum, men orker man å rusle i 20 minutter så er det ikke noe problem. Godt tilbud av mat på dagtid og kveldstid. Koselig resepsjon og ikke minst de som jobber der.

Dato for oppholdet: november 2019
1  Takk, Rudigre
gitteskelly, Marketing på Color Hotel Skagen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. desember 2019

Hej Rudigre

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os at læse, at I er tilfredse med service, mad, rommene og os der arbejder på Color Hotel Skagen. Vi håber, at vi får lov at byde jer velkommen igen en anden god gang.