Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
USD 172
Vis tilbud
Expedia.com
Hotels.com
Travelocity
Booking.com
Trip.comUSD 199
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (492)
Filtrer anmeldelser
492 resultater
Vurdering fra reisende
172
205
77
28
10
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
172
205
77
28
10
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1318 av 492 anmeldelser
Anmeldt 30. juli 2020

Hotellresepsjonen, restauranten og fellesområdene var veldig fine og innbydende. Leiligheten derimot kunne virkelig trengt oppussing. Hele området ved leiligheten bar preg av manglende vedlikehold de senere årene. God frokost og hyggelig betjening dro ellers inntrykket opp. Beliggenheten var litt avsides i forhold til Skagen, men det var mulighet til å låne sykler.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
Takk, Kirsti442
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Gitte Skelly, Markedsføring på Color Hotel Skagen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. august 2020
Google-oversetting

Hej Kirsti442
Mange tak for jeres anmeldelse af Color Hotel Skagen, og vi håber, at I har haft en god ferie på toppen af Danmark.
Fortsat god sommer!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Vi hadde kun en overnatting på dette hotellet, så har ikke mye grunnlag for å uttale meg.

Men... Rent og pent, gode senger og kanskje det hyggeligste og mest serviceinnstilte personellet i hele Danmark. Vurderer sterkt å booke noen dager neste år.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, YALLAMANN
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Gitte Skelly, Markedsføring på Color Hotel Skagen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juli 2020
Google-oversetting

Kære Yallamann
Tak for din fine anmeldese - det sætter vi stor pris på
Fortsat god sommer

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Vi var der noen dager i juli og nøt både den gode atmosfæren og fantastisk gode maten de serverte både på Cafeen og i restauranten. Vi kommer gjerne tilbake og kan absolutt anbefale både hotellet og Skagen.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, StineE161
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Gitte Skelly, Markedsføring på Color Hotel Skagen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juli 2020
Google-oversetting

Kære Stine
Tak for din fine anmeldese - det sætter vi pris på.
Fortsat god sommer

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Ikke renhold i løpet av våre 6 døgn i leilighet. Måtte be om nye håndklær.
Lite trykk i dusjen og dårlig sluk.
Bassenget var stengt 1 døgn, kaldt.
Dyrt, når ingenting er inkl av renhold, oppredning av senger, nye håndklær,basseng er stengt et helt døgn.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, mongra73
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Gitte Skelly, Markedsføring på Color Hotel Skagen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juli 2020
Google-oversetting

Kære Monika H.
Vi vil gerne give dig tilbagemelding på ovenstående punkter. Vedr. daglig rengøring – du har købt opholdet gennem Expedia og på Expedias hjemmeside, står der, at opholdet kun er med slutrengøring – ikke med daglig rengøring.
Vedr. håndklæder, toiletpapir mm. ligger der en informationsskrivelse ved ankomst til lejligheden om, at I altid kan bede om disse ting i receptionen eller hos house- keeping og det fylder vi gerne op dagligt, såfremt man har behov.
Poolen er 22 g varmt og ja det er korrekt vi måtte lukke den en eftermiddag/ aften pga. af et barn havde haft et ”uheld” i poolen og så er vi nødt til at skifte vand og det tager tid. Det kan vi ikke gøre så meget anderledes.

Vi håber du trods alt har haft et godt ophold i Skagen og ønsker en fortsat god sommer .

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2020

Super fint hotel! Fint basseng og boblebad!Kort vei inn til sentrum, og de populære strendene. God hotel frokost. Eneste er at det var ganske lytt der, og personalet var ikke service minded. manager var veldig hyggelig, men ikke de i resepsjonen. De var sure og ite imøtekommende dessverre

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
Takk, tineb503
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Gitte Skelly, Markedsføring på Color Hotel Skagen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. juli 2020
Google-oversetting

Hei. Hvor deiligt at I synes godt om hotellet, men vi er kede af, at I ikke synes personalet var serviceminded. Det er vi godt nok slet ikke vant til at høre, så det vil vi da lige tage en snak omkring. Vi håber, at I vil komme på besøg en anden god gang og at I vil få en helt anden oplevelse. Fortsat god sommer.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser