Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Expedia.comUSD 171
Hotels.comUSD 171
PricelineUSD 171
eDreamsUSD 171
CheapTicketsUSD 171
TravelocityUSD 171
Se alle 14 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (497)
Filtrer anmeldelser
498 resultater
Vurdering fra reisende
177
205
78
28
10
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
177
205
78
28
10
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
914 av 498 anmeldelser
Anmeldt 15. august 2020 via mobile enheter

Ryddig og rent på hele hotellet. Veldig hyggelige ansatte.
Det er et rolig område med god atmosfære. De har basseng, boblebad, sauna, treningsrom, restaurant og bar. Vil du sitte ute litt for deg selv så er det en stor gressplen bak hotellrommene med god plass.
I disse covid-19 tidene følte vi oss trygge og smittevernet var godt lagt opp.
Prisene på drikke og mat er som i Norge.
Grei frokostbuffet med et utvalg for alle.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, 700kirsteng
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Gitte Skelly, Markedsføring på Color Hotel Skagen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. august 2020
Google-oversetting

Kære Kirsten
Mange tak for din anmeldelse - det glæder os at læse, at I har været tilfredse med at bo her på Color Hotel Skagen. Og det glæder os især, at I har følt jer trygge i forhold til vores forholdsregler vedr. COVID19. Vi vil se frem til at byde jer velkommen igen en anden god gang.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. august 2020

Nydelig mat, bare den er god grunn til å komme tilbake.
Meget hyggelig betjening.
Veldig beviste på Covid-19 problemet. Håndsprit over alt, utenfor matsalen, inne i matsalen, i resepsjonen. Ikke minst egne sprayflasker til å spraye solsengene med.
Det eneste var at det var en merkelig lukt på rommet, så vi måtte ha vinduene åpne hele tiden.
Vi sa ikke ifra, men jeg er sikker på at vi da hadde fått et annet rom. Men beliggenheten på rommet var så perfekt at vi godtok problemet

Dato for oppholdet: august 2020
    • Sted
    • Rom
    • Service
Takk, oeisteinj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Gitte Skelly, Markedsføring på Color Hotel Skagen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. august 2020
Google-oversetting

Kære oeisteinj
Tusind tak for de pæne ord.
Vi håber at kan byde jer velkommen en anden gang.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2020 via mobile enheter

Koste oss en god lang weekend. Fine rom, nydelig frokost, smittevern på høyt nivå. Hyggelig betjening og fine fasiliteter med basseng og solsenger. Restauranten leverte ikke til forventningene, men det finnes mange gode alternativer inne i Skagen. (25-30 min spasertur)

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, OdBjB
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Gitte Skelly, Markedsføring på Color Hotel Skagen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. august 2020
Google-oversetting

Kære OdBjB
Mange tak for jeres anmeldelse, og det glæder os at I koste jer over en god lang weekend.
Fortsat god sommer :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter


Har vært på Color Skagen Hotel noen dager nå,- utrolig positive opplevelse!
Blide og dyktige ansatte, corona smitte tiltak på høyt nivå man føler seg så trygg, flotte rom og nydelig mat. Color Line leverer alltid ⚓️❤️

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, annemabohl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Gitte Skelly, Markedsføring på Color Hotel Skagen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. august 2020
Google-oversetting

Hej Annemabohl
Mange tak for din flotte anmeldelse og deiligt at læse, at du har følt dig trygg på dit ophold.
Fortsat god sommer.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Dårlig service,lite imøtekommende betjening. Lite vennlige. Lite løsningsorienterte. Føltes virkelig ikke som kunden var i fokus for mange av de ansatte. Rommene var ok. Maten var ok,men ingen høydare.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med venner
Takk, 723areb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Gitte Skelly, Markedsføring på Color Hotel Skagen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. august 2020
Google-oversetting

Hej 723areb
Tak for din anmeldelse, selvom vi er kede af at læse, at du har oplevet det som, at kunden ikke er i fokus. Det er ellers et område hvor vi får rigtig meget ros - som du også vil bemærke, hvis du læser flere af vores anmeldelser her på Tripadvisor - og som vi har mye fokus på, da vi naturligvis ønsker at alle vores gæster får en dejlig ferieoplevelse.

Vi håber, at vi trods alt kan få lov at by jer velkommen igen en anden god gang.
Fortsat god sommer.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser