Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
5,0 av 5 boblerRenslighet
5,0 av 5 boblerService
Gitte Skelly, MarkedsføringColor Hotel Skagen, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 13. okt. 2020
Tusind tak for besøget igen - bare hyggeligt!
Og tusind tak for den flotte anmeldelse.
Vi vil se frem til at byde jer velkommen igen.
På glædeligt gensyn.
  • Vio.com
1.7 km fra Color Hotel Skagen
Se flere hoteller i Skagen
Anmeldt 12. september 2020

Veldig fint rommet,restaurant har riktig god mat og alt var supert.Boblebad og Sauna er ute og veldig koselig.Personal er top.Skagen er i nærheten og du kan leie sykler i hotell.Frokost er god og vi skal komme tilbake

Dato for oppholdet: september 2020
    • Sovekvalitet
Takk, Guide642550
Gitte Skelly, Markedsføring på Color Hotel Skagen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. september 2020

Hej på dere.
Mange tak for jeres meget flotte anmeldelse af hotellet vort. Det er vi kjempe glade for. Vi er ekstra glade fordi I ønsker at komme tilbage. Det vil vi glæde os til. På glædeligt gensyn!

Anmeldt 30. august 2020 via mobile enheter

Et meget hyggelig hotell. Betjeningen meget elskverdige. Samt mate i resturangen var fantastisk. Godt smittevern.God frokost.Greit å leie sykler, sånn vi kunne få godeopplevelse i Skage. Samt nydelig uteområder med vasse g på hotellet

Reisetype: Reiste med venner
Takk, hilde-abc
Gitte Skelly, Markedsføring på Color Hotel Skagen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. september 2020

Hej Hilde
Mange tak for besøget og din flotte anmeldelse af hotellet vort. Det lyder som om, at I har nydt jeres ophold i Skagen. Vi håber, at vi får lov at byde jer velkommen igen en anden god gang :)

Anmeldt 26. august 2020 via mobile enheter

Fint på alle måter, trygt i forhold til corona, veldig fornøyd med pulje vis morgen mat. Særdeles hyggelige og hjelpsomme ansatte. Rommene er fine og rene,kort avstand til Skagen. Alltid hyggelig å komme til color hotell.

Takk, 826kjelll
Gitte Skelly, Markedsføring på Color Hotel Skagen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. august 2020

Kære Kjell
Tusind tak for din flotte anmeldelse, og mange tak for besøget. Dejligt at I har følt jer trygge i forhold til corona. Vi har meget fokus på, at det skal være rart at være her på hotellet, selvom vi har måtte lave nogle nye tiltag pga. corona. Vi håber, at vi snart får lov at by jer velkommen igen her på hotellet. Ha det bra :)

Anmeldt 15. august 2020 via mobile enheter

Ryddig og rent på hele hotellet. Veldig hyggelige ansatte.
Det er et rolig område med god atmosfære. De har basseng, boblebad, sauna, treningsrom, restaurant og bar. Vil du sitte ute litt for deg selv så er det en stor gressplen bak hotellrommene med god plass.
I disse covid-19 tidene følte vi oss trygge og smittevernet var godt lagt opp.
Prisene på drikke og mat er som i Norge.
Grei frokostbuffet med et utvalg for alle.

Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, 700kirsteng
Gitte Skelly, Markedsføring på Color Hotel Skagen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. august 2020

Kære Kirsten
Mange tak for din anmeldelse - det glæder os at læse, at I har været tilfredse med at bo her på Color Hotel Skagen. Og det glæder os især, at I har følt jer trygge i forhold til vores forholdsregler vedr. COVID19. Vi vil se frem til at byde jer velkommen igen en anden god gang.

Anmeldt 12. august 2020

Nydelig mat, bare den er god grunn til å komme tilbake.
Meget hyggelig betjening.
Veldig beviste på Covid-19 problemet. Håndsprit over alt, utenfor matsalen, inne i matsalen, i resepsjonen. Ikke minst egne sprayflasker til å spraye solsengene med.
Det eneste var at det var en merkelig lukt på rommet, så vi måtte ha vinduene åpne hele tiden.
Vi sa ikke ifra, men jeg er sikker på at vi da hadde fått et annet rom. Men beliggenheten på rommet var så perfekt at vi godtok problemet

• Rom
Takk, oeisteinj
Gitte Skelly, Markedsføring på Color Hotel Skagen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. august 2020

Kære oeisteinj
Tusind tak for de pæne ord.
Vi håber at kan byde jer velkommen en anden gang.