Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 166
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 11.12.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Booking.com
USD 167
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 10.12.21
Priceline
USD 167
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 10.12.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Hotels.comUSD 166
eDreamsUSD 167
TravelocityUSD 166
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (507)
Filtrer anmeldelser
507 resultater
Vurdering fra reisende
180
209
80
28
10
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
180
209
80
28
10
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
914 av 507 anmeldelser
Anmeldt 12. september 2020

Veldig fint rommet,restaurant har riktig god mat og alt var supert.Boblebad og Sauna er ute og veldig koselig.Personal er top.Skagen er i nærheten og du kan leie sykler i hotell.Frokost er god og vi skal komme tilbake

Dato for oppholdet: september 2020
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Guide642550
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Gitte Skelly, Markedsføring på Color Hotel Skagen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. september 2020
Google-oversetting

Hej på dere.
Mange tak for jeres meget flotte anmeldelse af hotellet vort. Det er vi kjempe glade for. Vi er ekstra glade fordi I ønsker at komme tilbage. Det vil vi glæde os til. På glædeligt gensyn!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. august 2020 via mobile enheter

Et meget hyggelig hotell. Betjeningen meget elskverdige. Samt mate i resturangen var fantastisk. Godt smittevern.God frokost.Greit å leie sykler, sånn vi kunne få godeopplevelse i Skage. Samt nydelig uteområder med vasse g på hotellet

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med venner
Takk, hilde-abc
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Gitte Skelly, Markedsføring på Color Hotel Skagen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. september 2020
Google-oversetting

Hej Hilde
Mange tak for besøget og din flotte anmeldelse af hotellet vort. Det lyder som om, at I har nydt jeres ophold i Skagen. Vi håber, at vi får lov at byde jer velkommen igen en anden god gang :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. august 2020 via mobile enheter

Fint på alle måter, trygt i forhold til corona, veldig fornøyd med pulje vis morgen mat. Særdeles hyggelige og hjelpsomme ansatte. Rommene er fine og rene,kort avstand til Skagen. Alltid hyggelig å komme til color hotell.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 826kjelll
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Gitte Skelly, Markedsføring på Color Hotel Skagen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. august 2020
Google-oversetting

Kære Kjell
Tusind tak for din flotte anmeldelse, og mange tak for besøget. Dejligt at I har følt jer trygge i forhold til corona. Vi har meget fokus på, at det skal være rart at være her på hotellet, selvom vi har måtte lave nogle nye tiltag pga. corona. Vi håber, at vi snart får lov at by jer velkommen igen her på hotellet. Ha det bra :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. august 2020 via mobile enheter

Ryddig og rent på hele hotellet. Veldig hyggelige ansatte.
Det er et rolig område med god atmosfære. De har basseng, boblebad, sauna, treningsrom, restaurant og bar. Vil du sitte ute litt for deg selv så er det en stor gressplen bak hotellrommene med god plass.
I disse covid-19 tidene følte vi oss trygge og smittevernet var godt lagt opp.
Prisene på drikke og mat er som i Norge.
Grei frokostbuffet med et utvalg for alle.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, 700kirsteng
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Gitte Skelly, Markedsføring på Color Hotel Skagen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. august 2020
Google-oversetting

Kære Kirsten
Mange tak for din anmeldelse - det glæder os at læse, at I har været tilfredse med at bo her på Color Hotel Skagen. Og det glæder os især, at I har følt jer trygge i forhold til vores forholdsregler vedr. COVID19. Vi vil se frem til at byde jer velkommen igen en anden god gang.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. august 2020

Nydelig mat, bare den er god grunn til å komme tilbake.
Meget hyggelig betjening.
Veldig beviste på Covid-19 problemet. Håndsprit over alt, utenfor matsalen, inne i matsalen, i resepsjonen. Ikke minst egne sprayflasker til å spraye solsengene med.
Det eneste var at det var en merkelig lukt på rommet, så vi måtte ha vinduene åpne hele tiden.
Vi sa ikke ifra, men jeg er sikker på at vi da hadde fått et annet rom. Men beliggenheten på rommet var så perfekt at vi godtok problemet

Dato for oppholdet: august 2020
    • Sted
    • Rom
    • Service
Takk, oeisteinj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Gitte Skelly, Markedsføring på Color Hotel Skagen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. august 2020
Google-oversetting

Kære oeisteinj
Tusind tak for de pæne ord.
Vi håber at kan byde jer velkommen en anden gang.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser