Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
maritfuglestadl
Lillesand, Norge
Anmeldelse av Color Hotel
3,0 av 5 boblerAnmeldt 28. apr. 2024
Dato for oppholdet: april 2024
Romtips: Sjekk hvor du får rom før du reiser.
3,0 av 5 boblerVerdi
Gitte Skelly, MarkedsføringColor Hotel, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 2. mai 2024
Kære Marit

Tak for din anmeldelse.

Dejligt at du har nydt vores frokost og sovet godt.
Vi er naturligvis kede af, at du ikke har fået et værelse som ønsket. Vi har både værelser i hovedbygningen og i annekset, og I blev faktisk opgraderet, da disse værelser er med altan eller terrasse.

Vi håber, at I alligevel har lyst til at besøge os igen, og I er mere end velkommen til at kontakte os gerne forinden med ønske om værelse.

På glædeligt gensyn :)
    Svømmebasseng
    Innendørsbasseng
    Se flere hoteller i Skagen
    Anmeldt 24. mars 2024 via mobile enheter

Rommene er store og fine. Men har aldri overnatta på et 4 stjerners hotell uten kjøleskap, vannkoker eller føner.
    Senga var god, men ikke putene.
    Fikk wifikode, men det var ikke dekning på rommet. Frokosten var god. Ligger litt langt vekk fra sentrum.

Dato for oppholdet: mars 2024
    Takk, anitaeE1696UG
    Gitte Skelly, Markedsføring på Color Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. mars 2024

Kære Anita

Tak for din anmeldelse.
    Det er dejligt at se, at du som udgangspunkt har haft et godt ophold hos os.
    Det er helt korrekt, at vores standardværelser ikke har køleskab og vandkoger. Det har andre af vores værelsestyper dog.
    Til gengæld har alle vores værelser føntørrer, og hvis den har manglet, så er det en fejl og det beklager vi i så fald, naturligvis. Dog er der altid mulighed for at få en udleveret i receptionen, hvis man henvender sig.

Vi håber, at vi har mulighed for at byde jer velkommen en anden god gang, og i så fald er I altid velkommen til at kontakte os, hvis I har specifikke ønsker til værelserne.

Rigtig god påske.

Anmeldt 4. februar 2024 via mobile enheter

Grei hotell, men er på ingen måte en 4-stjerners hotell. Billig møbel innredning, knekt dusjhode, som de prøvde å lime og generelt enkel standard. Er også relativt langt fra sentrum.
    Det eneste som kan trekke mot noe positivt er badstu og utendørs basseng…MEN..Det opplyses om at badstu er åpner kl.7.30. Når vi kom der kl.8 var badstu kald og vi måtte trykke på en knapp for å starte opp den. Når vi gikk derifra kl.9 var det kun 55 grader i badstu. Så om hoteller markedsfører badstu, som åpner kl.7.30, skal den være klar til bruk, dvs oppvarmet og fungerende kl.7.30.
    Alt i alt, ikke imponerende.

Dato for oppholdet: februar 2024
    Reisetype: Reiste med venner
    Takk, katjat792
    Gitte Skelly, Markedsføring på Color Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. februar 2024

Hej Katja

Mange tak for besøget.

Vi er kede af at læse, at du ikke har oplevet vores hotel som et 4-stjerners. Vi har ellers et stort fokus på hele tiden at optimere hotellet og at det skal være med danske/skandinaviske designmøbler. Når det kommer til saunaen, så må vi beklage at den ikke var varm - det skal den naturligvis være. Vi har bedt teknisk afdeling følge op på om der er et problem med opvarmningen.

Venlig hilsen
    Color Hotel Skagen

Anmeldt 7. november 2023

Et helt greit rolig Hotell. Hyggelig betjening, rent og rolig. Litt dårlig utvalg på frokost men helt greit. Gratis parkering er topp. Litt langt til sentrum så en må ta evt. en taxi. Utsjekk klokken 11:00 var heller ikke så greit.

Dato for oppholdet: november 2023
    • Reisetype: Reiste med venner
    Takk, John H
    Gitte Skelly, Markedsføring på Color Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. november 2023

Kære John
    Mange tak for din anmeldelse.
    Vi beklager, at der ikke har været et bedre match mellem forventninger og indfrielse.

Venlig hilsen
    Gitte Skelly
    Color Hotel Skagen

Anmeldt 4. oktober 2023

Hotellet er lokalisert like utenfor Skagen sentrum. Det er stor gratis parkeringsplass. For de som skal gå til sentrum er det rundt 20 minutter, eller noen få minutter med bil. Hotellet har en tiltalende og fin arkitektur, og et flott uteområde med hage og svømmebasseng. Vi hadde bestilt en suite som var meget bra, og med hyggelig oppmerksomhet med frukt og litt drikke på rommet. Meget gode senger og stille og fredelig område, så meget god søvnkvalitet. Vi spiste middag to kvelder i hotellets restaurant Holger, og det ble hele tiden en meget god opplevelse. Dette er nok en av de beste restaurantene i Skagen. Vi vil også fremheve staben. Alle steder ble vi møtt med hyggelig og serviceinnstilte mennesker, Alt i alt var dette et meget hyggelig opphold, og vi kommer mer enn gjerne tilbake ved en senere anledning.

Dato for oppholdet: oktober 2023
    • Reisetype: Reiste som et par
    Takk, Breiva
    Gitte Skelly, Markedsføring på Color Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. oktober 2023

Kære Breiva

Sikke en flot anmeldelse - den vil vi straks sende rundt i vores forskellige afdelinger.

Mange tak fordi I valgte at bo hos os, her på Color Hotel Skagen, og vi er glade for at læse at I har haft et hyggeligt ophold og gerne kommer tilbage. Vi vil se meget frem til at byde jer velkommen igen.

Anmeldt 25. september 2023

Color Hotel Skagen innfrir alltid.

Vi hadde et koselig opphold som en markering av vår 31 års bryllupsdag.
    Hyggelige og behjelpelige ansatte, koselig rom (suite), og nydelig mat.
    Stor og innholdsrik frokostbuffet er inkludert i prisen. Stor gratis parkeringsplass.

Et fint utgangspunkt for sykkeltur til Grenen, Gamle Skagen og sentrum.
    Color Hotel Skagen har også sykler til utleie.

Vi kommer igjen.

Romtips: Tips: lei sykler på hotellet og sykle til Gamle Skagen, Grenen, sentrum og havnen.
    Dato for oppholdet: september 2023
    • Reisetype: Reiste som et par
    Takk, Marianne N
    Gitte Skelly, Markedsføring på Color Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. september 2023

Kære Marianne

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Hvor er vi glade for at I valgte at fejre jeres 31 års bryllupsdag her på hotellet, og at det til infriede jeres forventninger :)

Vi vil se frem til at byde jer velkommen igen.