ceraker
10.7 km fra Hotel Inger
10.7 km fra Hotel Inger
Se flere hoteller i Skagen
Anmeldt 7. juli 2022 via mobile enheter

Personlig og meget hyggelig hotell. Rent og ryddig. Herlig gammeldags atmosfære. Et sted med historie. Nydelig mat og flotte omgivelser. Meget hyggelig og serviceinnstilt personell. Her blir man godt ivaretatt. Ingers hotell anbefales på det varmeste.

Dato for oppholdet: juli 2022
Takk, hegek668
Anmeldt 2. juni 2022 via mobile enheter

Etter 2 overnattinger på Hotel Inger, har vi ikke annet å si, enn at dette er et svært godt, litt gammeldags hotell med en personlig service av med ypperste klasse. Her får du servert kortreist og deilig mat både til frokost og middag. I tillegg fikk vi «en liten time i kunsthistorie» før vi skulle besøke Skagen kunstmuseum.
Vårt opphold ble en liten påminnelse om at «det er deilig å være norsk i Danmark».
Dette hotellet kan absolutt anbefales!

Dato for oppholdet: juni 2022
Takk, pereinart2018
Anmeldt 20. juli 2019 via mobile enheter

Hyggelig personale :)
Frokosten var enkel, men bra. De serverte hjemmelaget varmt brød.
Rommet vi hadde bar preg av tiden. Badet var veldig trangt (bygd inne i et skap?) og trenger sårt renovering. Ellers rent. Nydelige dyner!

Dato for oppholdet: juli 2019
Takk, 484jannee
Anmeldt 20. juli 2019 via mobile enheter

Hotel Inger har en atmosfære som gir deg en følelse av å være hjemme på besøk hos noen. Du blir godt mottatt av et hyggelig og varmt personale med omtanke for deg og din velvære. Hotellet er gjennomført i gammel stil, som om du er hjemme hos besteforeldrene dine. Dette gjelder også maten, som også er nydelig, med rykende ferskt brød til frokost, og oppmerksomt personale som ser deg og hva du mangler av mat. Akkurat som en omsorgsfull bestemor eller tante😊 det er også kort vei til en absolutt nydelig strand, der du kan bade, gå/leke i sanden, eller sitte og nyte solen. Vi drar dit gjerne igjen😊

Dato for oppholdet: juli 2019
Takk, MLTorske
Anmeldt 31. juli 2018 via mobile enheter

Ingers datter og barnebarn tok oss hjertelig velkommen til sitt retro-hotell i Hulsig.
Hotellet er gjennomført i stilen, og vertskapet er genuint interessert i å føre arven etter Inger videre.
Vi kom sent frem om kvelden, og på et knips fikk vi servert et deilig kveldsmåltid ute i hotellhagen. Maten er god husmannskost, med gode og friske råvarer!
Rommene er rene, og badene likeså, med lekre håndklær fra Georg Jensen.

Hulsig ligger kun to stoppesteder fra Skagen, og var derfor et fint sted å bo for å besøke området.

Om du ser sjarmen i retro-stilen, og små nisje-hoteller, er Hotel Inger vel verdt et besøk!

God fornøyelse!!

Dato for oppholdet: juli 2018