“Over forventning”

Prisklasse: kr 1 665 - kr 4 441
Middagsalternativer: Reservasjoner
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 24. august 2022 via mobile enheter

Meget imøtekommende og over forventning god service. Store og små var fornøyd med maten. Topp atmosfære. Spiste ute.
Virkelig ett sted å anbefale

Dato for besøk: august 2022
Takk, Journey04362597833

Anmeldt 13. august 2019

Deilig mat, spiste risotto og laksecarpatio til forrett og helleflyndre til hovedrett og god vinanbefaling - koste oss masse😀

Dato for besøk: august 2019
Takk, Trine S
Anmeldt 8. august 2019

På vår sykkeltur til Gamle Skagen stoppet vi tilfeldig ved det vi trodde var en alminnelig dansk kro. Innenfor ble vi møtt av hyggelig og profesjonell betjening, et tiltalende interiør. Innenfor fikk vi en fornemmelse av at dette kom til å bli en utsøkt opplevelse.

Den treretters menyen vi valgte skuffet ikke. Hver av de tre rettene var velsmakende og visuelt tiltalende. Kelneren satt sammen en vinpakke til oss som kledte rettene svært godt.

Hyttefadet er en restaurant som anbefales på det sterkeste.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, Hein L
Anmeldt 10. august 2018

Jeg spiste stjerneskudd der; reker, rødspette og røkt laks med lekkert tilbehør. Det smakte nydelig, restauranten var fin men avslappet. Maten kom fort og servitøren var veldig hyggelig.

Dato for besøk: august 2018
Takk, Johanne V
Anmeldt 17. april 2017

Vi spiste lunsj, burger og club sandwich, begge smakte godt med hjemmebakt brød og rikelig med forskjellig tilbehør. Klarte ikke å spise opp alt. Servicen var vennlig og oppmerksom. Fine lokaler og solrik uteplass i et ekte skagengult gammelt murhus. Kommer ganske sikkert tilbake :-)

Dato for besøk: april 2017
Takk, GretheBuset

Reisende som så på Restaurant Hyttefadet, så også på

Skagen, North Jutland
Skagen, North Jutland

Har du vært i Restaurant Hyttefadet? Del dine erfaringer!