Her har vi vært hvert år minst en gang pr ferie, ofte flere. Ble i år overrasket over en total omlegging av hele konseptet. Borte var den herlige serveringen i gateplanet, ved siden av bryggetankene, med trivelig interiør, god stemning og sterk tilknytning til at dette tross alt er et fungerende bryggeri. Da vi kom inn møttes vi av et totalt turistmagnetlignende juggellokale uten spor av servering. Her var bare intetsigende salg av diverse souvenirer mmm. Bryggeriet lå jo der fortsatt, men her fikk vi ikke sitte og nyte maten. Nei, vi måtte opp i et loftslokale, trangt, støyende, pregløst, som en hvilken som helst bule hvor som helst. Samme gode maten og menyen, så noen stjerner beholdes. Men om vi noen gang kommer igjen er et stort spørsmål. NB! Uteserveringen er som før, de stjernene jeg gir er det den som står for. Men som tilbud til oss er Skagen Bryghus redusert til utelukkende å være et tilbud i varmt og vindstille vær. Tragisk.