Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dårlig service”
Anmeldelse av Green's Pub & Cafe

Green's Pub & Cafe
Vurdert som nr. 18 av 66 Restauranter i Skagen
Restaurantdetaljer
Anmeldt 12. juli 2020

Dårlig opplevelse av personale. Lite service innstilt og ikke imøtekommende i det hele tatt.

Vi var 11pers som forlot stedet, gikk til Highway66 og fikk den beste service og steake

Dato for besøk: juli 2020
Takk, M2589HFmartino
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (197)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

37 av 197 anmeldelser

Anmeldt 30. juli 2019 via mobile enheter

Veldig god lunsj, men det tok tid før vi fikk bestille og før vi fikk maten. Kan anbefale fiskesuppen!

Dato for besøk: juli 2019
Takk, 272hegeh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2019 via mobile enheter

Maten var god, og betjeningen var veldig hyggelig og hjelpsom. Vi var der lørdag kveld og fikk en «noe støyete guttegjeng» ved siden av oss. Betjeningen oppfattet dette umiddelbart og fikk flyttet dem til et mer egnet sted innerst i lokalet. Veldig bra for oss alle :-)
Veldig bra fish and chips.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, anka345
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2019 via mobile enheter

Dette stedet ligger fint til i Skagen. Får rikelig porsjoner av det en bestiller. Kvaliteten på maten derimot var så som så. Er sikkert bedre ting på menyen. Bestilte pommesfrits og nachos.

Dato for besøk: juli 2019
2  Takk, Brikken82
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. februar 2019 via mobile enheter

En hyggelig opplevelse av dansk gjestfrihet og dette lune, gode danske lynne..
Om der finnes både større og like gode steder i umiddelbar nærhet, har Green’s i Skagen fått adskillig stjerner av meg i reisekalenderen!
Takk til særs hyggelig og tilstedeværende betjening, takk for gode smaker.., og ikke minst takk for gode smil til kundene ..

Dato for besøk: februar 2019
Takk, 217JohnH
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Green's Pub & Cafe, så også på

 
 

Har du vært i Green's Pub & Cafe? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din