Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Vi kom inn på dagen i dag”
Anmeldelse av Green's Pub & Cafe

Green's Pub & Cafe
Vurdert som nr. 18 av 66 Restauranter i Skagen
Restaurantdetaljer
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Vi kom inn på dagen i dag og spurte om vi kunne reservere bord til 11, fikk beskjed om at det var første til mølla... da vi kom tilbake på kvelden og det var ledig bord... fikk vi plutselig beskjed mens vi satt oss ned at det var reservert;( vi reiste oss opp og gikk , følte at personalet ikke ville ha oss der! Gikk til Higeway 66 og fikk den servicen ❤️

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Hegegg77
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (197)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 197 anmeldelser

Anmeldt 12. juli 2020

Dårlig opplevelse av personale. Lite service innstilt og ikke imøtekommende i det hele tatt.

Vi var 11pers som forlot stedet, gikk til Highway66 og fikk den beste service og steake

Dato for besøk: juli 2020
Takk, M2589HFmartino
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2019 via mobile enheter

Veldig god lunsj, men det tok tid før vi fikk bestille og før vi fikk maten. Kan anbefale fiskesuppen!

Dato for besøk: juli 2019
Takk, 272hegeh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2019 via mobile enheter

Maten var god, og betjeningen var veldig hyggelig og hjelpsom. Vi var der lørdag kveld og fikk en «noe støyete guttegjeng» ved siden av oss. Betjeningen oppfattet dette umiddelbart og fikk flyttet dem til et mer egnet sted innerst i lokalet. Veldig bra for oss alle :-)
Veldig bra fish and chips.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, anka345
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2019 via mobile enheter

Dette stedet ligger fint til i Skagen. Får rikelig porsjoner av det en bestiller. Kvaliteten på maten derimot var så som så. Er sikkert bedre ting på menyen. Bestilte pommesfrits og nachos.

Dato for besøk: juli 2019
2  Takk, Brikken82
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Green's Pub & Cafe, så også på

 
 

Har du vært i Green's Pub & Cafe? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din