Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Flott sted”
Anmeldelse av Green's Pub & Cafe

Green's Pub & Cafe
Vurdert som nr. 18 av 68 Restauranter i Skagen
Restaurantdetaljer
Anmeldt 3. august 2022 via mobile enheter

Herlig sted:) God atmosfære service på al personal. pris nivå er høgt men det er alt i Danmark🙏Tar mei en tur idag og tenker jeg👏👏

Dato for besøk: august 2022
Takk, axept
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (214)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

48 av 215 anmeldelser

Anmeldt 20. februar 2022 via mobile enheter

Hyggelig og uformelt. Fikk et bord innerst med god oversikt. Kun for noe å drikke. Rask servering. Mange som spiste, så kanskje et godt spisested, får prøve neste gang.

Dato for besøk: februar 2022
Takk, Laksefiskeren
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. august 2021

Bra sted å sitte i gågaten for en drink i solen på solsiden av gågaten. Trivelig betjening og avslappet stemning

Dato for besøk: juli 2021
    • Verdi
    • Service
Takk, Runar N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Vi kom inn på dagen i dag og spurte om vi kunne reservere bord til 11, fikk beskjed om at det var første til mølla... da vi kom tilbake på kvelden og det var ledig bord... fikk vi plutselig beskjed mens vi satt oss ned at det var reservert;( vi reiste oss opp og gikk , følte at personalet ikke ville ha oss der! Gikk til Higeway 66 og fikk den servicen ❤️

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Hegegg77
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. juli 2020

Dårlig opplevelse av personale. Lite service innstilt og ikke imøtekommende i det hele tatt.

Vi var 11pers som forlot stedet, gikk til Highway66 og fikk den beste service og steake

Dato for besøk: juli 2020
Takk, M2589HFmartino
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Green's Pub & Cafe, så også på

 

Har du vært i Green's Pub & Cafe? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.