“God lunsj”
Anmeldelse av Green's Pub & Cafe

Green's Pub & Cafe
Vurdert som nr. 17 av 85 Restauranter i Skagen
Anmeldt 11. august 2022 via mobile enheter

Spiste god lunsj her med både fishn chips og kylling club sandwich, kan anbefales. Rask servering og hyggelig personale

Dato for besøk: august 2022
Takk, vibekef2022

Anmeldt 3. august 2022 via mobile enheter

Herlig sted:) God atmosfære service på al personal. pris nivå er høgt men det er alt i Danmark🙏Tar mei en tur idag og tenker jeg👏👏

Dato for besøk: august 2022
Takk, axept
Anmeldt 20. februar 2022 via mobile enheter

Hyggelig og uformelt. Fikk et bord innerst med god oversikt. Kun for noe å drikke. Rask servering. Mange som spiste, så kanskje et godt spisested, får prøve neste gang.

Dato for besøk: februar 2022
Takk, Laksefiskeren
Anmeldt 7. august 2021

Bra sted å sitte i gågaten for en drink i solen på solsiden av gågaten. Trivelig betjening og avslappet stemning

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Runar N
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Vi kom inn på dagen i dag og spurte om vi kunne reservere bord til 11, fikk beskjed om at det var første til mølla... da vi kom tilbake på kvelden og det var ledig bord... fikk vi plutselig beskjed mens vi satt oss ned at det var reservert;( vi reiste oss opp og gikk , følte at personalet ikke ville ha oss der! Gikk til Higeway 66 og fikk den servicen ❤️

Takk, Hegegg77

Reisende som så på Green's Pub & Cafe, så også på

Har du vært i Green's Pub & Cafe? Del dine erfaringer!