Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Pizza”
Anmeldelse av Ristorante Firenze

Ristorante Firenze
Vurdert som nr. 46 av 66 Restauranter i Skagen
Restaurantdetaljer
Anmeldt 15. august 2020 via mobile enheter

God smak på pizzaen, men en porsjon kan deles på 2. I alle fall 2 damer. Får du mye mat igjen tilbyr de eske til å ta med restene i.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, 700kirsteng
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (194)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 194 anmeldelser

Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Tar rundt 10 minutter å bestille drikke, kelneren er utrolig gira på å ta matbestillingen samtidig. Når maten ankommer borde er det feil, en ennen kelner kommer så ut å begynner å krangle... Bare utrolig ydmykende og flaut, maten er OK

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Mats W
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. februar 2020 via mobile enheter

Til tross for mange dårlige anmeldelser valgte vi å prøve denne, ettersom vi hadde lyst på italiensk.

Vi ble mildt sagt veldig overrasket!
Vi ble møtt med to store smil som førte oss inn i restauranten, hvor vi fikk velge bord selv. Etter en liten stund kom kelneren å spurte om vi var klare. Bestille da 2 pizzaer. en flaske husets hvitvin og vann. Etter 1 minutt kom kelneren tilbake med vann, vinen og 2 glass prosecco på huset!

Etter ca 10 minutter kom pizzaene, og de så helt sinnsykt gode ut noe de var Avsluttet måltidet med dessert, som også var meget god! Creme brulee og sjokoladeterte.

Tror denne restauranten har fått ufortjent mange dårlige anmeldelser pga utålmodige gjester som har lite forståelse at det er mye å gjøre i høysesongen. Vi var her ikke i høysesong, men tror denne restauranten er verdt besøket uansett!

Utrolig sjarmerende sted

Dato for besøk: februar 2020
Takk, synneenstrom
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. august 2019 via mobile enheter

Veldig hyggelig betjening. Hadde kanskje litt større forventing til ekte italiensk pizza - men helt ok mat. Turiststed

Dato for besøk: august 2019
2  Takk, selfie06
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2019 via mobile enheter

Smakløs pizza, ikke smak i tomatsaus, og ikke i bunnen. Plenty ost uten smak. God løk. Anbefales ikke til noen!

Dato for besøk: august 2019
Takk, 878vidarl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Ristorante Firenze, så også på

 
Skagen, North Jutland
 

Har du vært i Ristorante Firenze? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din