Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Grenen

Meget interessant sted med seler som hvilte ytterst. Fin spasertur på stranden. Litt tungt å gå i... les mer

Anmeldt 16. august 2020
alf_gea
,
Kolbotn, Norge
via mobile enheter
Spektakulært

Dette er et must om du er i Skagen. Her «møtes» to hav, og det er mildt sagt oppført hav utenfor... les mer

Anmeldt 3. august 2020
OdBjB
,
Østlandet, Norge
via mobile enheter
Les alle 1 692 anmeldelsene
  
Anmeldelser (1 692)
Filtrer anmeldelser
1 692 resultater
Vurdering fra reisende
1 167
439
71
6
9
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 167
439
71
6
9
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
611 av 1 692 anmeldelser
Anmeldt 18. februar 2020

Var heldige med været ved dette besøket. Opprørt der havene møtes. Kort og flott spasertur i Skagen-lys til tuppen. Møtte på flere seler på land

Dato for opplevelse: februar 2020
1  Takk, Norwegian_couple4
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. oktober 2019

Vi besøkte Grenen, der to hav møtes, i månedsskiftet september/oktober. Det var en grå og blåsende dag, med temperatur rundt 7-8 grader. Grenen blir likevel aldri feil, og dine gang fikk vi en forfriskende spasertur fra parkeringsplassen sig utover sandstranden. Høst er høst - det handler bare om å kle seg!

Dato for opplevelse: september 2019
Takk, Frank W
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. oktober 2019 via mobile enheter

Flott vær og litt vind etter forrige dags storm. Fantastisk å se Kattegat møte Skagerak, ingen lyst til å svømme der.

Dato for opplevelse: oktober 2019
Takk, 247geirk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. september 2019

Er du i Skagen,så må du jo ut og se Danmarks nordligste punkt.Det ble artig tur med sandormen i fint vær.

Dato for opplevelse: august 2019
2  Takk, Pero391
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. august 2019 via mobile enheter

Virkelig verdt å se. Kun en kort sykkeltur fra Skagen sentrum. Nydelig strand, samt diverse serverdigheter og spisested.

Dato for opplevelse: august 2019
Takk, janmh2014
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser