Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Grenen

Meget interessant sted med seler som hvilte ytterst. Fin spasertur på stranden. Litt tungt å gå i... les mer

Anmeldt 16. august 2020
alf_gea
,
Kolbotn, Norge
via mobile enheter
Spektakulært

Dette er et must om du er i Skagen. Her «møtes» to hav, og det er mildt sagt oppført hav utenfor... les mer

Anmeldt 3. august 2020
OdBjB
,
Østlandet, Norge
via mobile enheter
Les alle 1 704 anmeldelsene
  
Anmeldelser (1 704)
Filtrer anmeldelser
1 704 resultater
Vurdering fra reisende
1 173
443
72
6
10
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 173
443
72
6
10
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 1 704 anmeldelser
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Et artig sted å ha vært. Ikke et superspektskulært sted, men om msn allerede er i Skagen må man ta turen.

Det ER ved kysten.
Det KAN blåse.
...ta med en genser...

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, YALLAMANN
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Flott tur, vi gikk i nydelig vær
Anbefales, gikk til det grå fyr etterpå
Fin tur frem og tilbake
Litt vanskelig å få parkert.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, mongra73
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Var en fin gå tur ifra Skagen hele veien opp til grenen. For de som blir slitne som meg kan man ta sandstormen ifra grenen til enden av Danmark. Problemet er at de kun tar kontanter. Så husk å ta det med

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, SteinarS631
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. februar 2020

Var heldige med været ved dette besøket. Opprørt der havene møtes. Kort og flott spasertur i Skagen-lys til tuppen. Møtte på flere seler på land

Dato for opplevelse: februar 2020
1  Takk, Norwegian_couple4
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. oktober 2019

Vi besøkte Grenen, der to hav møtes, i månedsskiftet september/oktober. Det var en grå og blåsende dag, med temperatur rundt 7-8 grader. Grenen blir likevel aldri feil, og dine gang fikk vi en forfriskende spasertur fra parkeringsplassen sig utover sandstranden. Høst er høst - det handler bare om å kle seg!

Dato for opplevelse: september 2019
Takk, Frank W
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser