Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Anbefales

En tur alle må ta hvis man er i Skagen. Litt folksomt i ferien. Du kan velge å gå eller ta... les mer

Anmeldt 1 uke siden
856siljes
,
Molde, Norge
via mobile enheter
Absolutt et must i Skagen

Gøy å oppleve tuppen av Danmark. Vi var der til lunsjtider, så vi hadde med egen mat og spiste på... les mer

Anmeldt 3 uker siden
Tanja S
via mobile enheter
Les alle 1 731 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Anmeldelser (1 731)
Filtrer anmeldelser
1 731 resultater
Vurdering fra reisende
1 190
451
73
7
10
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 190
451
73
7
10
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
611 av 1 731 anmeldelser
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Det er absolutt et must å ta seg turen helt ut på Grenen hvor de to havene Skagerrak og Kattegat møtes. Her traff vi også på denne gangen 4 sel unger.

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, Reisejente85_
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Et artig sted å ha vært. Ikke et superspektskulært sted, men om msn allerede er i Skagen må man ta turen.

Det ER ved kysten.
Det KAN blåse.
...ta med en genser...

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, YALLAMANN
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Flott tur, vi gikk i nydelig vær
Anbefales, gikk til det grå fyr etterpå
Fin tur frem og tilbake
Litt vanskelig å få parkert.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, mongra73
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Var en fin gå tur ifra Skagen hele veien opp til grenen. For de som blir slitne som meg kan man ta sandstormen ifra grenen til enden av Danmark. Problemet er at de kun tar kontanter. Så husk å ta det med

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, SteinarS631
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. februar 2020

Var heldige med været ved dette besøket. Opprørt der havene møtes. Kort og flott spasertur i Skagen-lys til tuppen. Møtte på flere seler på land

Dato for opplevelse: februar 2020
1  Takk, Norwegian_couple4
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser