Flott opplevelse

Andre gang jeg er der. Syntes det er spessielt. Flott å vasse barbeint i strandkanten. Anbefales... les mer

Anmeldt 12. juni 2024
Bjørn-Arild H
Fin opplevelse

Koselig og fint å spasere frå parkeringsplassen og ut til Grenen. Litt kaotisk parkeringsplass... les mer

Anmeldt 16. juli 2023
664siljer
Nordfjordeid, Norge
Les alle 1 801 anmeldelsene

Anmeldt 10. januar 2023 via mobile enheter

Jylland og Danmarks nordligste punkt, hvor øst møter vest. Stedet ligger bare noen minutters kjøretur nord for Skagen og er et populært sted å besøke, både for turister og lokalbefolkningen. Det er rett og slett Danmarks eget, lille Nordkapp! Lange sandstrender, tyske bunkere fra 2. verdenskrig, frisk vind, brusende hav og skummende bølger. Rett og slett en naturopplevelse du bør få med deg hvid du er i området. Jeg var der på årets siste dag, men jeg har også vært der på en solfull sommerdag. Dette er et sted du bør få med deg!

Dato for opplevelse: desember 2022
Takk, tomkX6925BE
Anmeldt 7. oktober 2022 via mobile enheter

Grenen er Danmarks nordligste punkt; en sandbanke som går ut i havet. Grenen ligger noen kilometer fra Skagen sentrum. Her er traktorskyss med vogn ut, men turen fra parkeringsplassen til ytterst på strands er 1,5 km i flatt terreng. Attraksjonen koster ingenting.

Dato for opplevelse: oktober 2022
Takk, Erlend1973
Anmeldt 16. september 2022

Denne gangen tok vi Strandormen ut på Toppen av Danmark.
Måtte ut i sjøen og stå med en fot i Kattegat og en i Skagerrak.
Artig at en sel lå i vannet bare noen meter fra land.

Dato for opplevelse: september 2022
1  Takk, BjR1956
Anmeldt 6. august 2022 via mobile enheter

En tur alle må ta hvis man er i Skagen. Litt folksomt i ferien. Du kan velge å gå eller ta "strandormen" som kjører deg ut dit. Flott sted å oppleve. Vi var heldige som fikk møte en del på tuppen.

Dato for opplevelse: august 2022
Takk, 856siljes
Anmeldt 24. juli 2022 via mobile enheter

Gøy å oppleve tuppen av Danmark. Vi var der til lunsjtider, så vi hadde med egen mat og spiste på stranden. Veldig koselig. Det var lavvann, så vi kunne gå langt. Parkeringen var heller ikke full, selv om det var fellesferie.

Bonus: vi så sel!! :)

Dato for opplevelse: juli 2022