Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
0.3 km fra Foldens Hotel & Cafe
Ved stranden
Se flere hoteller i Skagen
Anmeldt 5. desember 2019 via mobile enheter

Vi ringte hotellet og fortalte vi kom litt seint men ønsket middag. Resturanten holdt åpen slik at vi fikk mat og en øl. God service og trivelig betjening i hotell og resturant.
Enkle greie rom med TV.
Frokost fra 0630, dessverre fikk vi ikke prøvd den da vi ble hentet av taxi like før de åpnet frokosten.
Hotellet ligger like i gågaten og her er det mye liv om sommeren

Dato for oppholdet: desember 2019
Reisetype: Reiste på forretningsreise
1  Takk, 807bj_rnh
Anmeldt 20. august 2019 via mobile enheter

Folkens hotel ligger sentralt i Skagen. Stedet har et tilhørende vertshus /pub hvor det noen ganger er Live music. Fikk rom i 3 etg. Greit rom men litt trangt.
Frokost var enkel men meget god. Hyggelig betjening. Hotellet har også ekstra parkerings plasser over gaten for hotellet.
Utmerket utgangspunkt for å sykle en tur.

Dato for oppholdet: august 2019
Takk, janmh2014
Anmeldt 23. juli 2019 via mobile enheter

Fine og rene rom med det man trenger.
Frokosten har det man må ha. Litt for enkel etter min smak.
Hyggelig og behjelpelig betjening.
Sentral beliggenhet slik at man kan gå til alt. Gode parkerings muligheter

Dato for oppholdet: juli 2019
2  Takk, AshildBrestrup
Anmeldt 16. juli 2019 via mobile enheter

Bodde ikke på hotellet men gikk innom å kjøpte oss frokostbuffet. Det angrer vi ikke på!!! Her var det perfekt kokte egg, nydelig sprøtt bacon, flere typer brød og rundstykker med nydelig sprø skorpe, god appelsinjuice, flere sorter melk, frokostblandinger, frukt, bakverk, lun leverpostei med bacon, flere typer kjøttpålegg, ost mm. Dette er helt klart en av de beste hotellfrokostene vi har spist.

Dato for oppholdet: juli 2019
Takk, RB844
Anmeldt 5. mai 2019 via mobile enheter

Fint og rent hotell med vennlig betjening. God frokost med det meste av det man trenger.
Gratis parkering like utenfor. Hotellet er plassert sentralt i Skagen i forhold til sentrum. Kommer gjerne igjenn.

Dato for oppholdet: mai 2019
Reisetype: Reiste på forretningsreise