Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“delig mat og veldig hyggelig service”
Anmeldelse av Det Lille Kaffehus

Det Lille Kaffehus
Vurdert som nr. 36 av 69 Restauranter i Skagen
Restaurantdetaljer
Anmeldt 22. november 2018

Vi fikk meget god mat og godt drikke, samt en veldig hyggelig service sist vi var på Det Lille Kaffehus i Skagen, og kommer gjerne igjen

Dato for besøk: juli 2018
Takk, 144Bj_rn_A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (13)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

15 av 13 anmeldelser

Anmeldt 28. juni 2015

Svært vennlig personale som lagde god kaffe i koselige omgivelser. Hadde et godt utvalg i konfektercsom smakte utmerket.

Dato for besøk: juni 2015
Takk, Janet O
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. april 2019
Google-oversetting

Dato for besøk: april 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. juni 2018
Google-oversetting

Dato for besøk: juni 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. juni 2018
Google-oversetting

Dato for besøk: juni 2018
    • Service
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Det Lille Kaffehus, så også på

Skagen, North Jutland
 

Har du vært i Det Lille Kaffehus? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.