“Tørt kjøtt men topp fisk! Litt tam service.”
Anmeldelse av Pakhuset

Pakhuset
Vurdert som nr. 10 av 85 Restauranter i Skagen
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 4. august 2022 via mobile enheter

Vi var 4 stk og 2 av oss bestilte fisk, 2 kjøtt.
Kjøttet var overstekt og ikke spesielt mørt. Fisken derimot, må sies å være på grensen til toppscore - meget god!
Servicen er helt ok, men betjeningen kunne godt vært mer oppmerksomme og vært mer på når det kommer til tilpasning ift. allergier.

Dato for besøk: august 2022
Takk, kristianb333

Anmeldt 5. juli 2022 via mobile enheter

Vi hadde ikke forhåndsbestilt så måtte vente litt i baren. Men ventetiden gikk fort med noe godt i glasset. Kelnerne var superhyggelige og oppmerksomme hele tiden.
Vi spiste 2x rødspette med poteter. Fisken var saftig og god og potetene helt perfekte.
Det eneste vi stusset på var at kjøkkenet stengt kl 21, litt tidligere enn de andre restaurantene i nærheten.
Vil du ha et sikkert bord så reserver på forhånd. Restaranten kan anbefales.

Takk, Gryrg
Anmeldt 5. juli 2022 via mobile enheter

Vi bestilte forskjellige retter. Alle var veldig fornøyde. God vin, god østers og dyktige kelnere. Vi kommer garantert tilbake

Takk, Terje H
Anmeldt 18. juni 2022 via mobile enheter

Her var servicen treg - både og få bestilt som om å få maten. Maten var heller ikke bra flyndren var i hjel stekt. Blåskjellene var smak løse

Dato for besøk: juni 2022
Takk, Tourist42462536273
Anmeldt 19. mai 2022

Vi ble anbefalt stedet av en dame fra Skagen. Vennlig betjening. Sjarmerende lokaler. God mat. Vi anbefaler videre.

Dato for besøk: mai 2022
Takk, Godsetti

Reisende som så på Pakhuset, så også på

Har du vært i Pakhuset? Del dine erfaringer!