“God lunsj”

Vurdert som nr. 9 av 83 Restauranter i Skagen
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 27. mars 2024

Vi hadde stekt fiskefilet med rugbrød, remulade, syltet agurk og tyttebær. Måltidet så deilig ut og smakte godt. Servicen var helt OK. Gjennomsnittlig pluss.
Se etter flere anmeldelser av MulleEllum.

Dato for besøk: mars 2024
Takk, MulleEllum

Anmeldt 28. september 2023

Vi har tradisjon for å gå på Pakhuset hver gang vi er på Skagen, og dette er en tradisjon som vi har hatt i nesten tjue år. Vi er med andre ord veldig glad i Pakhuset og godt kjent med restauranten. Det er et utrolig stemningsfullt sted, du kan ha med deg hund i restauranten (som vi synes er kjempehyggelig og et stort pluss), og alle gallionsfigurene er veldig flotte og interessante å lese om. Pakhuset er definitivt verdt et besøk hvis du er på Skagen.

Vi var der for å spise lunsj i sommer og det var en veldig hyggelig opplevelse. Maten var god - jeg spiste hamburgeren, vinen var god og det var veldig hyggelig service. Restauranten er flott både for lunsj og for middag, og det er hyggelig å gå hit både med familie og venner. Pakhuset er et kjært sted og vi kommer absolutt igjen neste gang vi er på Skagen.

Dato for besøk: juli 2023
Takk, 960madeleinen
Anmeldt 20. juli 2023

Bra sted, ypperlig servise. Anbefales på det sterkeste. Må nok bestille bord for å være sikker på å få plass, da det er veldig fullt.

Dato for besøk: juli 2023
Takk, jesinianu
Anmeldt 22. april 2023 via mobile enheter

Hyggelig betjening, men fiskesuppa var altfor salt. Det opplevde vi også sist vi var der. Det er synd, for det er god stemning og en hyggelig restaurant.

Dato for besøk: april 2023
Takk, Aila S
Anmeldt 2. desember 2022 via mobile enheter

Iskald vind ble fort glemt da vi ble tatt imot av en blid servitør, i et varmt lokale. Vi spiste begge rekesmørbrød. Nydelige reker, supergodt brød og friske råvarer skapte en smakfull lunsj. Håndlagede sjokoladebiter til kaffen avrundet en topp lunsj.
Virkelig en fin mat opplevelse og pluss til super service !

Dato for besøk: desember 2022
Takk, inglis68

Reisende som så på Pakhuset, så også på

Har du vært i Pakhuset? Del dine erfaringer!