Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 10:00 - 17:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Flott museum

Vi har vært der mange ganger, denne gangen en utstilling med fokus på Anna Ancher. En fantastisk... les mer

Anmeldt 3. august 2020
OdBjB
,
Østlandet, Norge
via mobile enheter
Imponerande

Fantastisk! No forstår eg dei som seier at gode kunstnarar kan fanga detaljar som ikkje eit... les mer

Anmeldt 9. juli 2020
128eirikh
,
Bergen, Norge
Les alle 707 anmeldelsene
  
Anmeldelser (707)
Filtrer anmeldelser
707 resultater
Vurdering fra reisende
404
225
51
17
10
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
404
225
51
17
10
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 707 anmeldelser
Anmeldt 3. august 2020 via mobile enheter

Vi har vært der mange ganger, denne gangen en utstilling med fokus på Anna
Ancher. En fantastisk produksjon av bilder fra det berømte lyset i Skagen, resten av museet er en flott opplevelse med stett utvalg i bilder fra Skagensmalerne.

Dato for opplevelse: august 2020
2  Takk, OdBjB
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2020

Fantastisk! No forstår eg dei som seier at gode kunstnarar kan fanga detaljar som ikkje eit fotografi kan gjera. God informasjon om dei ulike kunstnarane. Kvalitetsbutikk i museet, ikkje noko dill og dall.

Dato for opplevelse: juli 2020
2  Takk, 128eirikh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. februar 2020

Bodde beleilig på fantastiske Brøndums Hotell vis-a-vis museet. Oversiktlig museum som er lett å like og med mesterverker i fleng

Dato for opplevelse: februar 2020
1  Takk, Norwegian_couple4
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. oktober 2019

Da vi besøkte Skagens Museum for kort tid siden, hadde museet en separatutstilling av en av distriktets egne store Skagen-malere - Holger Drachmann. For den som liker denne genren var denne utstillingen alene besøket verdt - fantastiske bilder avløste hverandre.
Drachmann var en svært produktiv kunstner, og behersket mer enn pensel og staffeli, noe blant annet boken "Jeg er hav" forteller mer detaljert om. Å se viktige deler av hans produksjon, og det arbeidsrommet han både skrev og malte i på slutten av sitt liv, var en opplevelse som vil bli husket lenge!

Dato for opplevelse: oktober 2019
Takk, Frank W
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. oktober 2019 via mobile enheter

Fint museum med «alle» skagenmalernes flotte malerier. Morsomme, kunnskapsrike og hyggelige guider. Grei adgangspris. Litt lite med parkeringsplasser for bevegelseshemmede i nærheten.

Dato for opplevelse: august 2019
Takk, Jon Erik P
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser