Hvis du er litt interessert i kunst bør ta en tur innom dette kunstmuseet. Fin samling. Benytt... les mer
Et absolutt must å besøke museet for de kunstinteresserte. Mangle flotte malerier fra Skagen... les mer
Den faste utstillingen var kjempefin inkludert den nye børsen som ble oversett i forbindelse med brannen i børsen i København.
Årets utstilling var heller laber skriften på bildene var totalt uleselig, for liten skrift, hang for langt nede og det var altfor mørkt å lese hva som sto.
Hej Gunnholter. Tak for din anmeldelse. Vi forsøger hele tiden at gøre oplevelsen for vores gæster så god som muligt, så tak for din feedback.
Hvis du er litt interessert i kunst bør ta en tur innom dette kunstmuseet.
Fin samling. Benytt muligheten til å spørre. De har også faste guiding der.
Ps. Les gjerne litt om Skagen malerne før du drar til Skagen.
Hej Bjørn. Tak for din anmeldelse, den sætter vi pris på. Vi glæder os til at byde dig velkommen på vores museum igen.
Et absolutt must å besøke museet for de kunstinteresserte. Mangle flotte malerier fra Skagen kunsten.
Vi har vært der mange ganger, denne gangen en utstilling med fokus på Anna
Ancher. En fantastisk produksjon av bilder fra det berømte lyset i Skagen, resten av museet er en flott opplevelse med stett utvalg i bilder fra Skagensmalerne.
Fantastisk! No forstår eg dei som seier at gode kunstnarar kan fanga detaljar som ikkje eit fotografi kan gjera. God informasjon om dei ulike kunstnarane. Kvalitetsbutikk i museet, ikkje noko dill og dall.
Bodde beleilig på fantastiske Brøndums Hotell vis-a-vis museet. Oversiktlig museum som er lett å like og med mesterverker i fleng