“Litt skuffet”

Cafe & Restaurant Kokkenes
Vurdert som nr. 1 av 83 Restauranter i Skagen
Prisklasse: kr 39 - kr 1 573
Anmeldt 20. januar 2019

Jeg vet ikke hvorfor, men vi fikk utdelt en mye mindre lunsjmeny enn den jeg hadde sett på nettet. Så jeg fikk ikke bestilt det jeg hadde tenkt. Jeg endte opp med hønsesalat-smørbrød som var forsåvidt godt, men ikke fantastisk. Forglemmelig rett og slett. Da var guttungen på ni heldigere med sin fish ’n’ chips. Rykende varme pommes frites og en fisk som flaket seg under paneringen. Han syntes dog at paneringen kunne vært sprøere, men det var ingen stor innvending. Men siden jeg skriver anmeldelsen veier min lille skuffelse tyngre, så det blir litt trekk for maten.

Prisnivået var helt greit og servicen var behagelig. Og jeg må jo si at hun mørke servitøren var veldig pen. Er det lov å si i disse metoo-tider?:)

Vi kommer uansett gjerne tilbake. Men da forhåpentligvis til full meny.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, Leif55

Anmeldt 20. desember 2018

Fikk full oppmerksomhet da man kom inn. Drikke kom raskt på bordet. Maten kom og veldig raskt. Fisken var utsøkt, og betjeningen var veldig flinke og hyggelige.

1  Takk, Svein K
Anmeldt 21. oktober 2018 via mobile enheter

Hadde en dansk lunch med fisk, sild og
annet snadder med Skagen pilsner og en lille en for meg. Kona hadde et dansk smørrebrød. Maten var herlig, fersk og kreativt servert. Anbefales sterkt til lunch- og sannsynligvis middag.

Takk, Clingh
Anmeldt 6. oktober 2018 via mobile enheter

To voksne og en 2,5-åring på utflukt. Vi bestilte fish'n'chips til mor og barn, og sandwich med Black Angus til far.

Maten var meget god og pent presentert. Fisken smakte ordentlig godt. Steaksmørbrødet var også utmerket- kanskje litt for stekt for min smak - litt rosa er bedre.

Fet var bra med folk denne oktoberlørdagen, men vi fikk bord og god service av hyggelig betjening. Lokalene var også hyggelige.

Vi kommer sikkert igjen!

Takk, EyAndreas
Anmeldt 27. august 2018 via mobile enheter

Fantastisk god mat og god service.
Tatt raskt imot, hjelpsom med valg av meny, oppmerksom og rask oppfølging underveis i måltidet.
Tilbaketrukket og rolig miljø.
Får lyst til å komme tilbake.

Takk, Torbjørn S

Reisende som så på Cafe & Restaurant Kokkenes, så også på

Har du vært i Cafe & Restaurant Kokkenes? Del dine erfaringer!