“Ventet nesten 2 timer på pizza”

Restaurant og Pizzeria La Familia
Vurdert som nr. 31 av 68 Restauranter i Skagen
Prisklasse: USD 8 - USD 49
Anmeldt 27. august 2022 via mobile enheter

Vi var et selskap på 20 personer som hadde bestilt bord. Mye greier etter bestilling av drikke, ikke alle fikk det de skulle. Vi ventet i nesten 2 timer på pizza. De skyldte på mye å gjøre, i Skagen er det fullt kjør hver helg så den forklaringen holder ikke. Kom grupper etter oss som fikk pizza før oss. Den ene stjerna er for GOD pizza

Dato for besøk: august 2022
Takk, VigdisNHerland

Anmeldt 22. juli 2022 via mobile enheter

Maten var helt gjennomsnittlig. God Italiensk mat, men ikke noe bedre enn de andre Italienske i gaten der.

Problemet var service. Den er meget dårlig.
Ingen som tok oss i mot når vi kom, vi fant oss et par bord men det tok en evighet før de kom med meny. Tok ikke i mot drikke bestilling.

Når maten kom glemte de en pizza. Den kom ikke før alle andre var ferdig. Måtte minne de på det 2 ganger. I tillegg var ingrediensene på pizzaen ikke som det stod på menyen. Ingen smil, ingen beklagelse.

Takk, Andreas H
Anmeldt 10. juli 2022 via mobile enheter

Dårlig service og veldig lang ventetid. Barna fikk maten 15 min. etter de voksne, og i tillegg fikk de feil mat. Når vi ga beskjed om dette, så himlet servitøren med øynene.

Takk, rikke g
Anmeldt 10. juli 2022 via mobile enheter

Anbefales ikke som familiested.
Ok minus mat.
De som bestilte Pizza fikk maten 45 minutter før de som bestilte Pasta. Unger ble sittende å vente.

Takk, torsteing2015
Anmeldt 10. juli 2022 via mobile enheter

De som bestilte pizza fikk maten etter forventet tid. Den var ok. De som spiste pasta fikk maten lenge etter alle andre. Vi måtte mase mange ganger for å få den.

Takk, haaland76

Reisende som så på Restaurant og Pizzeria La Familia, så også på

Skagen, North Jutland

Skagen, North Jutland

Har du vært i Restaurant og Pizzeria La Familia? Del dine erfaringer!