“Koselig og uformelt sted. Med god mat, fin beliggenhet og hyggelig betjening”
Anmeldelse av Olssons Brygga

Olssons Brygga
Vurdert som nr. 4 av 42 Restauranter i Arvika
Prisklasse: kr 2 375 - kr 4 157
Kjøkken: Internasjonalt
Middagsalternativer: Lunsj, Sent på kvelden, Reservasjoner
Middagsalternativer: Lunsj, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 19. juni 2023

Et koselig sted med god mat og hyggelig betjening. Hadde med datter på 10 år med cøliaki og hun fikk en god hamburger med godt glutenfritt brød.
Testet Cæsar salat med kylling og chipotleburger. Mye god kylling i Cæsar salaten og meget god burger med fries..
Litt språkutfordringer ved bestilling ellers hyggelig og flink betjening.
Kommer gjerne igjen.

Dato for besøk: juni 2023
Takk, AdelSkred

Anmeldt 14. juli 2022

Vi fikk et litt stormfullt møte med restauranten da en av sommerens kraftigste byger med styrtregn, tordenskrell og kraftige vindkast skylte inn over brygga. Her inne var det imidlertid ly å finne samt god mat og drikke. Pent presentert og smaksrik mat og påpasselige servitører. Vi valgte ryggbiff og tunfisk og begge sto til forventningene. En fin beliggenhet der en kan tenke seg det er stemningsfullt en sommerkveld på uteservering med noe godt i glasset og livemusikk på "øret".

Dato for besøk: juli 2022
Takk, RunarF7
Anmeldt 14. juli 2022 via mobile enheter

Flott beliggenhet ved innsjøen
Vi valgte rødinge/ røye til hovedrett og oster til dessert, nydelig mat hyggelig personale.

Dato for besøk: juli 2022
Takk, janogannl
Anmeldt 29. juli 2021

Vi besøker Olssons brygge noen ganger i løpet av sommeren, og vi gleder oss alltid til å komme hit. Hyggelige servitører og stort sett god mat.
Etter at grensen åpnet for fullvaksinerte, bestemte vi oss fo å ta en tur. For sikkerhets skyld bestilte vi bord. Det var en meget varm dag. Vi ble mottatt av en hyggelig servitør som viste oss til bordet vårt. Det var i skyggen, men ville få mye sol etterhvert. Vi nevnte det, og hun sa at dersom det ble for varmt, kunne vi flytte til et annet bord.
Det kom en annen servitør og tok bestillingen vår. Hun virket uengasjert og nesten sur.
Me vi fikk maten og brukte litt tid på den. Ingen kom og spurte om vi ønsket kaffe og dessert. Tilslutt fikk vi tak i en av damene. Det var da blitt veldig varmt der vi satt, og vi spurte om å få flytte over til et annet bord litt lenger inn i lokalet. Da fikk vi beskjed om at alt var reservert, så det var ikke mulig. Vi reagerte på det ettersom, da vi kom fikk
beskjed om at vi kunne bytte bord. Det var lite folk der, og utenfor restauranten var det en sittegruppe hvor vi kunne ha drukket kaffe. Virket som om de helst ville vi skulle betale og gå.
Vi gikk til konditoriet oppe i byen.
Dette har vi aldri opplevd på Olssons brygga, Og det viser hvor viktig det er med hyggelige og løsningsorientert personale.
Vi kommer nok tilbake, men håper da på en hyggeligere opplevelse.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, SidselK45
Anmeldt 20. juli 2019 via mobile enheter

Fjerde året på rad. I år var værmeldingen litt dårlig, men regnværet kom ikke før kl 23. Maten var bra og vi fikk reservert bord oppe til showet kl 21.

Dato for besøk: juli 2019
1  Takk, FrodeWaglen

Reisende som så på Olssons Brygga, så også på

Arvika, Värmland

Har du vært i Olssons Brygga? Del dine erfaringer!