Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
TripadvisorUSD 123
Hotels.com
Expedia.comUSD 123
ScandicHotels.comUSD 123
PricelineUSD 123
TravelocityUSD 123
Se alle 16 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (338)
Filtrer anmeldelser
338 resultater
Vurdering fra reisende
71
123
95
34
15
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
71
123
95
34
15
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
611 av 338 anmeldelser
Anmeldt 14. juli 2021

Dato for oppholdet: juli 2021
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. september 2020

Dato for oppholdet: september 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. september 2020

Dato for oppholdet: september 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. august 2020

Fikk tildelt ett rom i hotellets aneks. Rommet var som på bildet, og helt greit til prisen vi beltate. Rommet lå derimot i en kjeller, det var mørkt og skittent på rommet, badet, sengetøyet, gulvet, veggene etc. Klaget på rommet, ble så oppgradert til ett annet rom i samme bygning som resepsjonen. Stort og fint rom, og generelt fin lobby. Men dette rommet var også veldig skittent. Det var mye mugg i dusjen, og generelt mye støv/skit. Var på dette tidspunktet så sliten etter en 9-timers kjøretur, at vi gikk å la oss uten å be om enda ett nytt rom eller å bytte hotel.

Ellers flott beligenhet og hygelig personal.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 618annhelens
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. februar 2020

Dato for oppholdet: februar 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser