Vidar J
      40.3 km fra Clarion Collection Hotel Bristol
      35.6 km fra Clarion Collection Hotel Bristol
      Se flere hoteller i Arvika
      Anmeldt 27. juli 2024

BELIGGENHET: I Arvika sentrum ved gågate.
      PARKERING: I hotellets bakgård eller en plass cirka 80-100 meter bort. Begge plassene er stengt med bom (jerngitter) og kode. Plass kan forhåndsbestilles, og plassene er numererte. Pris 95 kronor pr. døgn begge steder. Etter det vi kunne se, var det en gratis parkeringsplass ned mot innsjøen, på den andre siden av jernbaneovergangen.
      ROM: Rommet vårt hadde to bra stoler (lav rygg, men armlener og myk sittepute) og et kafébord mellom. En sammenslått bordplate var festet i veggen og kunne vippes opp og brukes på vanlig måte. Varmekablene på badet fungerte godt, og det var enkelt å stille temperaturen.
      RENHOLD: Det var godt, etter det vi kunne se.
      MAT: Normalt bra frokost, og bra kveldsmat - der man kan spise så mye man vil. Fika i hotellets salong, men søtbaksten virket butikkjøpt, ikke hjemmelaget. Det bør nevnes at man fikk spørsmål om eventuelle matallergier ved innsjekking, og det var en tydelig plakat i spisesalen med oppfordring om å kontakte personalet ved behov. Spisesalen er ganske trang, men til frokost utvides den ved å åpne et tilstøtende lokale.
      SERVICE: Veldig bra. Vi ringte hotellet noen dager i forveien for å spørre om vi kunne få rom mot bakgården eller noe, for å unngå eventuell støy fra trafikk og utesteder. Dette ordnet hotellet fint for oss!

Dato for oppholdet: juli 2024
      Takk, Turistsjef-Johansen
      Anmeldt 18. juli 2024

Ble mottatt av ei hyggelig å blid dame i resepsjonen, fikk et fint å rent rom inn mot bakgarden, å dær var det stille å rolig. 👍Både frokost og kveldsmat var god, og beliggenhet midt i sentrum. Arvika var en trivle by, med en kjæmpefin bypark😍👍kommer gjerne tilbake hit🤓👍

Dato for oppholdet: juli 2024
      Takk, Getaway04438953929
      Anmeldt 26. mai 2022

Overnattet 2 netter i forbindelse med tur til Rackstad museet og til Sandgrund i Karlstad.
      Meget hyggelig hotel med god service.
      Vil spesielt fremheve kjøkkenets evne til å håndtere allergener.
      Topp servering…….

Dato for oppholdet: mai 2022
      Takk, Terje9
      Anmeldt 6. mai 2019

Vi overnattet to netter på dette hotellet første helgen i mai 2019. Hotellet ligger sentralt i Arvika. Rommene var helt greie, manglet riktignok minisafe, men ellers helt ok. Renholdet var slik det skal være. Frokosten var meget bra, godt utvalg og velsmakende. Det var også kaffe/kaker og kveldsmat inkludert i prisen. Betjeningen var imøtekommende og meget serviceinnstilt. Dette er et hotell hvor en føler seg velkommen. Vi reiser gjerne tilbake til dette hotellet.

Dato for oppholdet: mai 2019
      Takk, Fjellkallen
      Anmeldt 26. august 2018 via mobile enheter

Hyggelig personal, rent, gode senger, fine og nye rom, fika på ettermiddagen og inkludert varmt kveldsmåltid. Midt i byen og nær svømmehall, kino, et hyggelig sentrum med butikker, restauranter, kunsthåndverk og konditori. og flotte utfartsområder til enhver sesong rett i nærheten.
      Et trivelig hotell med sentral beliggenhet i Arvika, mellom Kongsvinger og Karlstad. Her kommer vi stadig tilbake og er like fornøyde hver gang!

Dato for oppholdet: august 2018
      Takk, elinweja