“Super sjarmerende”

God for: Lokalt kjøkken, Barscene
Middagsalternativer: Middag, Lunsj, Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Georgetown
Anmeldt 16. november 2018 via mobile enheter

Her er det virkelig hyggelig. Gammelt og sjarmerende sted.
Godt øl og hyggelig service. Vi spiste ikke.

Takk, _rnulfk2015

Anmeldt 19. november 2015 via mobile enheter

Innom en onsdag kveld, livlig, god stemning, herlig interiør og nydelig julepyntet. Hyggelig og humørfylte servitører, rask levering av veldig gode burgere. Toppkarakteren gis likevel pga den gode stemningen i veldig hyggelige omgivelser.

Anbefales!

Dato for besøk: november 2015
Takk, Gunnar_Oslo
Anmeldt 21. mai 2015

Siden 1933, besøkt av presidenter og kongelige, og nå oss. En nydelig plass på hjørne i Georgstown' hovedgate. Vi valgte fisk & chips ,som var helt perfekt, og Fransk løksuppe, den må du virkelig prøve, nydelig. Hyggelige priser og sjarmerende servitører.
Georgstown er en favoritt, og Martin's tavern likeså

Dato for besøk: mai 2015
Takk, 514HaraldR
Anmeldt 11. mai 2014

Hjørnerestaurant med god beliggenhet og fin stor uteservering. Stor og flott bar med god stemning hvor vi tok noen øl før middag. Vi fikk bort ute og hadde ypperlig utsikt til det pulserende gaten og bylivet. En historisk restaurant institusjon i Georgetown som "må" besøkes. Service er god og profesjonell og med velsmakende retter - Vi valgte pasta og var meget godt fornøyd.

Dato for besøk: juni 2013
Takk, 799espenh
Anmeldt 23. mai 2013

Spis og drikk i "brune" omgivelser. Her fridde John F til Jackie, her har presidenter og andre samfunnstopper spist og drukket - OG det har vi også. Vi valgte "meatloaf", eller kjøttpudding som det heter på norsk. Den smakte utmerket. Godt øl hadde de også!
Artig plass i Georgetown blant mange artige plasser i den delen av Washington DC.

Dato for besøk: mai 2013
Takk, Hallvard L

Reisende som så på Martin's Tavern, så også på

Har du vært i Martin's Tavern? Del dine erfaringer!