Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Super sjarmerende”
Anmeldelse av Martin's Tavern

Martin's Tavern
Få mat levert
Vurdert som nr. 74 av 3 384 Restauranter i Washington DC
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 16 - USD 39
Kjøkken: Amerikansk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Barscene, Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Lunsj, Middag, Frokost, Reservasjoner
Omgivelser: Georgetown
Anmeldt 16. november 2018 via mobile enheter

Her er det virkelig hyggelig. Gammelt og sjarmerende sted.
Godt øl og hyggelig service. Vi spiste ikke.

Dato for besøk: november 2018
Takk, _rnulfk2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 329)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 1 336 anmeldelser

Anmeldt 19. november 2015 via mobile enheter

Innom en onsdag kveld, livlig, god stemning, herlig interiør og nydelig julepyntet. Hyggelig og humørfylte servitører, rask levering av veldig gode burgere. Toppkarakteren gis likevel pga den gode stemningen i veldig hyggelige omgivelser.

Anbefales!

Dato for besøk: november 2015
Takk, Gunnar_Oslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. mai 2015

Siden 1933, besøkt av presidenter og kongelige, og nå oss. En nydelig plass på hjørne i Georgstown' hovedgate. Vi valgte fisk & chips ,som var helt perfekt, og Fransk løksuppe, den må du virkelig prøve, nydelig. Hyggelige priser og sjarmerende servitører.
Georgstown er en favoritt, og Martin's tavern likeså

Dato for besøk: mai 2015
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 514HaraldR
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. mai 2014

Hjørnerestaurant med god beliggenhet og fin stor uteservering. Stor og flott bar med god stemning hvor vi tok noen øl før middag. Vi fikk bort ute og hadde ypperlig utsikt til det pulserende gaten og bylivet. En historisk restaurant institusjon i Georgetown som "må" besøkes. Service er god og profesjonell og med velsmakende retter - Vi valgte pasta og var meget godt fornøyd.

Dato for besøk: juni 2013
    • Verdi
    • Atmosfære
    • Service
    • Mat
Takk, 799espenh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. mai 2013

Spis og drikk i "brune" omgivelser. Her fridde John F til Jackie, her har presidenter og andre samfunnstopper spist og drukket - OG det har vi også. Vi valgte "meatloaf", eller kjøttpudding som det heter på norsk. Den smakte utmerket. Godt øl hadde de også!
Artig plass i Georgetown blant mange artige plasser i den delen av Washington DC.

Dato for besøk: mai 2013
    • Verdi
    • Atmosfære
    • Service
    • Mat
Takk, Hallvard L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Martin's Tavern, så også på

 

Har du vært i Martin's Tavern? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din