Det er ingen turer eller aktiviteter tilgjengelig for bestilling på internett for datoen du valgte. Velg en annen dato.

Ulike måter å oppleve Disneyland Park på
Mer informasjon
Mer informasjon
Anmeldt 25. juni 2018 via mobile enheter

Dette var en stor opplevelse for barna og koselig for oss foreldre. Mange karuseller for voksne og små, Disney karakterer som går rundt og hilser på barna, flotte temaområder som er spennende for barna. Anbefaler å se paradene som er der og showet på kveldstid. Det er mange mennesker så vær forberedt på ventetid og at du må passe veldig godt på barna hele tiden. Du kan ha med mat og drikke inn - dette sparer deg for mye penger.

Dato for opplevelse: juni 2018
Takk, LarsB2474
Anmeldt 24. april 2018

det er masse å gjøre og maten er kjempe god.
du kommer til å elske å være der.
det er masse Disney figurer

Dato for opplevelse: juni 2017
Takk, leanderlervoll
Anmeldt 21. februar 2018 via mobile enheter

På vår rundreise i California dro vi innom Disneyland. Vi ankom tidlig; kl. 09.15, og det var allerede bilkøer inntil parken. Parkering koster 20 $.

Etter å ha brukt 20 minutter på å stå i kø for å parkere, går vi til første kø til fots; sikkerhetskontroll. Bagasjen sjekkes etterhvert, men vi bruker 15 minutter på dette. Et pluss er at man kan medbringe mat og drikke. Det kan man ikke i alle parker i USA.

Neste kø på 15 minutter var for å vente på et lite tog som fraktet oss inn imot porten og billettlukene. Deretter går det 10 minutter i kø før billettene er kjøpt, 117 $ per person over 10 år. Fast pass kommer i tillegg. Da er klokka blitt 10:26.

Med billetten i hånda går vi videre imot porten og nye 10 minutter i kø før vi til slutt kommer inn i parken.

Parken har ulike tema-deler; fremtiden, utforskerdel, Mikke mus, eventyr m.m. Parken var full av mennesker. Veldig mange attraksjoner hadde 30-60 minutter ventetid så voksne og barn stod det vi orket i kø. Flere aktiviteter ble sløyfet fordi køene var så lange.

Parken er flott, men hverken unik eller storslagen sammenlignet med andre fornøyelsesparker. Jeg har vært i parker både Europa, Skandinavia og Florida som er flottere og der vi som gjester opplever å få mer opplevelse igjen for pengene. Det virker som at parken har alt for mange gjester i forhold til størrelsen noe som medfører at opplevelsen i parken blir sterkt redusert. Dessuten er prisen på inngangsbilletten alt for høy i forhold til hva man får igjen av opplevelser. Derfor anbefaler jeg andre sterkt å vurdere og besøke alternative parker.

Dato for opplevelse: februar 2018
2  Takk, Erlend1973
Anmeldt 27. juli 2017 via mobile enheter

Alt for mang folk og for lange køer. Det hjalp ikke at vi var der på en onsdag. Fastline systemet fungerer ikke når det er mange i parken. Vi besøkte begge parkene og det var bortkastede penger. Anbefales ikke.

Dato for opplevelse: juli 2017
1  Takk, reikj1968
Anmeldt 21. juli 2017

Vi var 2 dager i Disneyland i juli. Dessverre for oss var det utrolig mange andre som også hadde tatt turen dit, så køene var rundt 60 min ++. Fast pass er en grei løsning, men ofte var det sent før vi kunne bruke de billettene. Space mountain var en morsom karusell. Indiana Jones var skuffende. Ikke spennende karusell.

Internett funket bare enkelte plasser, og kun den første dagen. Kartene var dårlige.

Paradene (dagtid + electrical på kvelden) og fyrverkeriet var kjempebra. Main street var sjarmerende og hyggelig.

Det holder med 1 dag i denne parken, så kan en heller gå dag to i Disney adventure.

Star Wars området var bra, og en høydare for vår 10 åring.

Dato for opplevelse: juli 2017
1  Takk, CMEJ79