Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels.com
Lol.travel
StayForLong
FindHotel
Trip.com
Expedia.com
Se alle 14 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (2 216)
Filtrer anmeldelser
2 217 resultater
Vurdering fra reisende
1 005
677
278
129
128
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 005
677
278
129
128
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 2 217 anmeldelser
Anmeldt 24. november 2018 via mobile enheter

Gammelt og godt, men alltid best på service. Noe oppgradering gjort siste år, bl.a. bedre lys og dørlåser på rommene.
Nydelig mat. Bra renhold over alt. Flott beliggenhet, nær sentrum og strand. Veldig hjelpsom, rask og hyggelig betjening. Et sted å komme tilbake til gang på gang.

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste alene
Takk, tonee2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
RoyalMirageAgadirr, Responsable relations publiques på Royal Mirage Agadir Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. november 2018
Google-oversetting

Dear guest,

Thank you for having taken the time to share your experience. We very much appreciate the comments regarding your stay at the Royal Mirage Agadir. It is always a pleasure to receive such a positive feedback. We are sure that this comment will serve as an encouragement to all our staff as we strive continuously to improve the quality of our services.
Thank you again for sharing your experience, and we hope your next stay will be as pleasant as the previous one.
Sincerely

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. mai 2018 via mobile enheter

Dette er absolutt det værste hotellet jeg har vært på. Dette stedet fortjener ikke mer enn en stjerne. Forskjellen på executive rom og ordinære rom er parkett på gulvet og ikke fliser. Rått og fuktig sengetøy, møkkete tepper på gulv og dusj som ikke virker. Spotter på bad henger i ledningen fra taket. Utslitte håndklær og morkent sengetøy er standard.
Maten i restauranten er tragisk og sikkert farlig å spise, da varmrettene står og koker under hele måltidet. Det var ingen måltider som fristet og vi måtte ty til andre spisesteder.
Bassenget var fullt av måker og avføring fra disse. Vi så ikke at bassenget ble rengjort en eneste gang under vårt 1 ukes opphold i mars 2018.

Styr unna dette stedet som fortsatt lever på 1960- tallet...

Dato for oppholdet: mai 2018
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Jommy16
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Public R, Responsable relations publiques på Royal Mirage Agadir Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. mai 2018
Google-oversetting

Dear Guest,
We carefully read your comments following your stay with us.
We would like to reiterate our sincere apologies for the inconvenience encountered.
Be sure that this issue does not reflect at all the level of service of our property the Royal Mirage Agadir.
We hope that despite your disappointment, we hope , you will give us the opportunity to better serve you in the near future.

Sincerely

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. april 2017 via mobile enheter

Sen ankomst til hotellet dog hadde ikke hotellet noe papirer eller bestilling på plass, dette til tross for at vi hadde mottatt bekreftelse på forhånd.

Vi ble henvist til en benk for printing av bestillingsdokumenter før vi fikk beskjed om at de ikke hadde romkategorien vi hadde bestilt ledig. Vi følte oss i veien, og ble hele tiden flyttet rundt i resepsjonsområdet for både det ene og det andre for å tilpasse andre gjester.

Vi prøvde på en hyggelig måte å forklare at vi syntes dette var både uheldig og ubehagelig og ble møtt av en resepsjonist som bare trakk på skuldrene!

Det var så høy karaoke/ musikk i resepsjons og bar området, at vi måtte nesten rope for å kommunisere med portier og resepsjonist. I tillegg en ubehagelig lukt i resepsjons og bar området.

Vi forventet mer av et fem stjerners hotell, og valgte derfor å forlate hotellet og sjekke inn på annet hotell.

Dato for oppholdet: april 2017
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, NilsAndre
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Public R, Responsable relations publiques på Royal Mirage Agadir Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. april 2017
Google-oversetting

Dear Guest ,


We received your feed back.

Sorry to tell you ,surely,this review was intended to another hotel.
Royal Mirage Agadir Hotel is 4 stars not 5 stars as mentioned at the mail.
Besides, on 23/04/17,all room categories were available.
In such cases, when our colleague , the Front desk agent,
in the evening, does not find a customer's reservation ,
he does not let him leave but he calls the agency's representative
to solve the problem.
If the latter is unreachable, the client is well hosted.
Thereafter, the next day, we contact our partner *Agency*and
the details of the reservation are followed.

Dear customer, we remain at your entire disposal, if you wish to visit
the hotel Or contact us to give you more information about
the splendid Royal Mirage Agadir Hotel .


BEST REGARDS

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. januar 2017

Bortsett fra et par tilfeller var personalet flott. Men hotellet vitner om sparsommelighet i alle hjørner.
Maten er forferdelig! Det var tomater med ost som hadde sortsvidde biter på seg HVER MORGEN! Brødet var ofte tørt og hardt. Vi ønsket omelett hver dag, men det var ingen spesiell opplevelse. Kaffen syntes vi var grusom. Og den er jo litt viktig på morgenen.
Vi hadde bare frokost inkludert i prisen og det var vi glade for.
Rommene var rene, enkle og pene. Det er noe støy fra animation team ved siestatid. De hadde program fra ca kl 10 og utover ettermiddagen.
Man kan gjerne bo her, men ikke spise!
Stranden i Agadir er rett ved, men der er det ingen som bor i Agadir som bader. Det fordi det er utslipp fra en fiskeindustri i nærheten som lukter ganske ille.

Romtips: Pool view kan være støyende hvis du er på rommet på dagtid.
Dato for oppholdet: januar 2017
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Rom
    • Service
Takk, TheVoxxy .
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Public R, Responsable relations publiques på Royal Mirage Agadir Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. januar 2017
Google-oversetting

Chers Clients,


Tout le personnel est ravi de recevoir votre mail,
exprimant votre expérience suite à votre séjour à l'Hôtel Royal Mirage Agadir.

Tous heureux de votre haute appréciation concernant le dévouement des
Employés de l’hôtel, et la propreté des chambres.

Et vos remarques au sujet du Petit Déjeuner sont bien prises en considération.

Espérant, vous accueillir en période Estivale pour bien profiter de belles plages d’Agadir.



A très bientôt

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. mars 2016

Stort fint hotell . Her blir du møtt med vennlig betjening i resepsjonen. Pikkoloen tar din bagasje til rommet. Hotell rommet er stort og rengjort med balkong.
Resturangen har gått utvalg av mat. Med alt inkludert kan man ikke forvente å få topp retter som du kan bestille på en vanlig resturant. Maten er helt ok.
Vi fikk tilbud om å spise en gang på Marrokansk resturant tilhørende hotellet. Dette ble en skuffende opplevele. Forrett suppe var god, hovedrett biffkjøtt/ suppekjøtt med 2 svisker ble skikkelig nedtur. Til slutt fruktsalat et helt eple og appelsin er vel ikke akkurat en fruktsalat når det presenteres slik.
Basseng og ute arealer kjempe bra.
Vi likte oss godt å kommer gjerne tilbake.

Romtips: Hage / basseng utsikt
Dato for oppholdet: mars 2016
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
Takk, 699franks
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser