Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 06:00 - 20:30
Lagre
  
Google
Ulike måter å oppleve Souk El Had d'Agadir på
Souk El Had d'Agadir
108 anmeldelser
fra USD 18,51
Mer informasjon
fra USD 43,29
Mer informasjon
Agadir Half-Day Tour
113 anmeldelser
fra USD 16,23
Mer informasjon
fra USD 15,43
Mer informasjon
Anmeldelser (2 106)
Filtrer anmeldelser
2 106 resultater
Vurdering fra reisende
867
828
291
62
58
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
867
828
291
62
58
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 2 106 anmeldelser
Anmeldt 3. oktober 2018 via mobile enheter

Vi gikk til markedet på ettermiddagen. Det var MYE folk så vi ble gående i kø gjennom markedet. De hadde det aller meste på dette markedet til gode priser.

Dato for opplevelse: oktober 2018
Takk, brittbb2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. mars 2018

Fantastisk opplevelse..mye flott å kjøpe..masse lokal mat..Oliven ..FRUKT .EUCALYPTUS TEA ..Nøtter..Brød ...Klær..Messing....Alt man trenger...Luktene varen opplevelse i seg selv ..

Dato for opplevelse: januar 2018
Takk, Svimesen66
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. februar 2018 via mobile enheter

Ypperlig sted for å få gjort et kupp eller tre. La deg rive med i budrunden og gjør en lek ut av det.

Dato for opplevelse: februar 2018
Takk, andersl478
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. februar 2018

En meget eksotisk opplevelse å vandre gjennom den enorme markedshallen, hvor du kan kjøpe hva som helst. Massevis av frukt, grønnsaker, oliven, krydder, kjøtt, drikke, klær, møbler, Samsung telefoner osv. Fra originale marokkanske varer til billig importvarer fra Kina. Må bare oppleves. Men det er et stort MEN. Nemlig handelen med levende høns og andre fuglearter. I en seksjon av hallen observerte vi handelen, der hønene/kyllingene satt tett i tett i små bur eller lå bundet sammen i beina, to-tre eller fire en en bunt liggende på gulvet. De flakset og bar seg, ble løftet etter beina og lempet rundt i salgsprosessen. De fleste av hønene var hakket og var nesten fjærløse. Jeg gjorde videooppptak med skjult kamera, for sikkerhets skyld, for å dokumentere hvordan dyr behandles ute i verden.
Men spennende var det å oppleve Souken.

Dato for opplevelse: februar 2018
3  Takk, Lars T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. november 2017 via mobile enheter

Anbefaler ikke å dra dit på en søndag,Da de fleste marokkanere har fri og har sin handle dag da. Veldig mye folk og mye støy. Ikke nødvendigvis billig der. Noe kan man være heldig med på pris og andre ikke. Man kan finne samme produkter på strandpromenaden til en bedre pris. Har du god tid så ikke gå på det første og beste. PRUT!
Fint å oppleve noe av det lokale. ( men det er ikke helt lokalt alikevel)
Have Nice trip

Dato for opplevelse: november 2017
1  Takk, 115stineb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser