Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
  
Google
Ulike måter å oppleve Hassan II-moskéen på
fra USD 82,15
Mer informasjon
fra USD 138,07
Mer informasjon
fra USD 50,21
Mer informasjon
fra USD 142,33
Mer informasjon
Anmeldelser (8 975)
Filtrer anmeldelser
8 975 resultater
Vurdering fra reisende
6 205
2 215
456
58
41
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
6 205
2 215
456
58
41
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 8 975 anmeldelser
Anmeldt 21. november 2017

Denne moskeen er et must. Besøk den gjerne ved kveldstid da den er flombelyst. Ikke alltid mulig å komme inn, men prøv!

Dato for opplevelse: november 2017
Takk, Oddvar S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. november 2017

Moskeen bør oppleves med en tur rundt inne i den sammen med en guide om dagen. Helheten er fin og man må respektere og beundre helheten i området både med skole og bibliotek.Et stort pluss er at man får gå i fred og beundre byggverket. Det er så mange detaljer at man er avhengig av en som er lokalkjent.

Dato for opplevelse: oktober 2017
Takk, eheriksson
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. august 2017 via mobile enheter

Denne 20 år gamle moskeen er bygget rett utenfor den gamle strandlinjen, så du er hele tiden ved vannet. Gigantisk stor, men likevel preget av tradisjonelt håndverk hele veien. Hele Marokko har bedratt finansielt og med de beste håndverkerne. Det forteller at Marokko har den samme hengivenhet som vi hadde i Europa i middelalderen. Kongen har preget det hele, han er etterkommer etter Mohammed og er ukrenkelig. Du må se dette, dette er et annet sted enn Vest-Europa.

Dato for opplevelse: august 2017
Takk, 867knutw
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. mars 2015

Imponerene stor, vakker, nydelige farger ute og inne. de kan rulle hele taket til side, så sollyset får skinne ned.

Dato for opplevelse: februar 2015
Takk, sandra44190479
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. februar 2015

Utrolig imponerende moské med arealer som i følge vår guide plasser den på tredje plass over verdens moskéer. Så absolutt verdt et besøk også tillatt for ikke rettroende.

Dato for opplevelse: januar 2015
Takk, jee2014eeeee
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser