Tusen takk

Hi på dere. Vi var på yuba cyn spa fes marokko. Og den var veldig avslappende . Jeg ambefaler på... les mer

Anmeldt 13. januar 2025
Has F
Tusen takk.

Very nice. Muy bien. Very good. Veldig bra ..pa alle sprak jegou ambefaller pa det sterkeste... les mer

Anmeldt 10. januar 2025
Hajar ahlam A

Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Fèz
Anmeldt 23. juni 2022

Veldig fint Spa center .jeg hadde et ontlig tradisjonalt hammam og massage jeg anbefaler pa det det sterkeste.

Dato for opplevelse: juni 2022
Takk, T8899HLkamalh
yubacynspa, Gérant på Yuba Cyn.Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. juni 2022

Hallllooooo.
Welkommen skal du være.
Yuba Cyn Spa Fes Marokko er veldig glad à på besøkt ditt.
Welkommen igjen.

Anmeldt 26. juni 2019

Jeg anbefaler å besøke yuba cyn spa ..dere må prøve hammam med svart såpe og masaje med Argan olje..spaet er veldig rent...takk skal du ha yuba vunnet.

Dato for opplevelse: juni 2019
Takk, Gramaton G
yubacynspa, Gérant på Yuba Cyn.Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. januar 2023

Hei

God dag

Takk skal du ha for besøket. Og tusen takk for den nydelige kommentaren.
Med hilsen.
Daglig leder.

Anmeldt 1. juni 2019 via mobile enheter

Har vært på besøk. Fantastisk sted. Fantastisk atmosfære. Dyktige ansatte. Anbefaler Jubacyn på det sterkeste.

Dato for opplevelse: mai 2019
Takk, baba672017

Hei.
Takk skal du ha for å besøke ( yuba cyn Spa Fes Marokko. Og tusen takk for kommentaren.
Alltid welkommen.

Anmeldt 1. mai 2019 via mobile enheter

Jeg hadde den beste hammamen hittil...svart sape fra oliven olje var hypperlig..argan olje massasje vaert 45 mn og var avslappende..lokalene var rene anbefales.

Dato for opplevelse: mai 2019
1  Takk, Black ZACK O

Hei på deg.
Takk skal du ha for besøket til yuba cyn spa fes Marokko. Og for den nydelige kommentaren.
Vi sees snart

Anmeldt 12. februar 2019 via mobile enheter

Stedet er rent og pent . Pris og kvalitet er gode persjonalet er dyktige. Hammamen var svaert varmt og bra. Argan olje massasje var ypperlig. Anbefales på det sterkeste.

Dato for opplevelse: februar 2019
1  Takk, baba672017
yubacynspa, Gérant på Yuba Cyn.Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. februar 2019

Hei på deg.
Takk for besøket og for oppmerksomheten.
Takk for den nydelige kommentaren på tripadvisor.
Welkommen tilbake til vår spa når du besøker fes Marokko.
Med vennlig hilsen.