Melding fra Tripadvisor:Denne forretningen er midlertidig stengt frem til 11.04.2025
Nydelig

Nydelig sted å være i. Vi hadde alle sammen en koselig hammam og massasje, yuba cyn spa er rent og... les mer

Anmeldt 24. august 2024
kamal m
Tromsø, Norge
jeg skal ditt neste gang

vi ambefaler pa sterkeste besoking av yuba cyn spa fes Marokko i sommer feriet hammam og massasjen... les mer

Anmeldt 22. juni 2024
lilya f

Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Fèz
Anmeldt 28. april 2023

Helt nydelig, fint sted a slappe av. Anbefales på sterkeste.
Marokkanske hammamen i yuba cyn spa fes Marokko er den beste i byen.

Dato for opplevelse: april 2023
Takk, kamal m
yubacynspa, Gérant på Yuba Cyn.Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. mai 2023

Heisann.
Takk skal du ha for besøket og for kommentaren i TripAdvisor.
Vi sees.

Anmeldt 30. mars 2023

Utrolig bra, veldig fint hammam og massaje,
Avslapoende sted, veldig rent og pent,
Ambefales pa det sterkeste,,

Dato for opplevelse: mars 2023
Takk, Urla K
yubacynspa, Gérant på Yuba Cyn.Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. april 2023

Hei på deg.
Takk for den nydelige kommentaren og for besøket.
Du er welkommen neste gang.

Anmeldt 19. mars 2023

paradiset pa hgjoredt ; litt vanskelig a finne stedet men det var den nydeligeste hammam og massage, resjeptionisten var snill arbeiderene ogsa*
tusen takk

Dato for opplevelse: mars 2023
Takk, Z3877EHlolaf
yubacynspa, Gérant på Yuba Cyn.Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. mars 2023

Hei på deg.
Tusen takk skal du ha for besøket og for den nydelige kommentaren.
Welcomen skal dere altid være.

Anmeldt 2. mars 2023 via mobile enheter

Veldig behagelig , veldig pent og rent .ambefales pa det sterkeste.
Hyggelig sted Med hyggelige persjoner.

Dato for opplevelse: februar 2023
Takk, 466soukainae
yubacynspa, Gérant på Yuba Cyn.Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. mars 2023

Hei på deg.
Takk for den nydelige kommentaren din.
Takk så mye for besøket.
Yuba cyn spa fes Marokko.

Anmeldt 7. august 2022 via mobile enheter

Veldig fint sted .rent og pent .
Jeg ambefaler yuba cyn spa fes marokko.
Den beste hammam og massage.
Lykke til videre.

Dato for opplevelse: august 2022
Takk, faoubarn
yubacynspa, Gérant på Yuba Cyn.Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. august 2022

Hei du...
Takk for besøket og takk for kommentaren.
Velkommen til yuba cyn spa fes Marokko.
Det var hyggelig å ha deg rundt.